Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nominacje na cięty jęzor

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nie jedna osoba was wkurzyła swoimi hamskimi odzywkami, jeśli tak to wstaw nick i fragment lub opis tego co napisał.Nie mam zamiaru nikogo obrażać w tym temacie,i jeśoli można jak padnie nick któregoś z modow/adminów prosze sie nie ,,wkurzać,, poniewarz nie mam zamiaru nikogo wkurzyć FAN ART xD

Opublikowano

Mówiłem że chodzi o cytaty z czegoś,stosując ctrl +c i ctrl + v ,ale zaprzeproszeniem każdy to chyba wie.Pozatym przy takim wpisie można podawać w jakim temacie to było i wkleić link,wtedy byłby dowód.A poza tym gniew to ludzkie emocje ,pozatym w tym temacie wyjdzie kto jest kultularny a kto rodem z ,,kiepskich'' wzięty xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Pewnie nie jedna osoba was wkurzyła swoimi hamskimi odzywkami, jeśli tak to wstaw nick i fragment lub opis tego co napisał.Nie mam zamiaru nikogo obrażać w tym temacie,i jeśoli można jak padnie nick któregoś z modow/adminów prosze sie nie ,,wkurzać,, poniewaRZ nie mam zamiaru nikogo wkurzyć FAN ART xD

tym mnie bardzo zdenerwowałes ;] tak samo jak ten temat mnie denerwuje i pisownia wyrazu który jest wymieniany na codzien około 10 razy...

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...