Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak zwykle, Logowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,mam tradycyjny problem ktory gnebi mnie zawsze i wszedzie ...

Ototz nie moge sie zalogowac! Cos nowego ,raczej nie. Gdy wpisuje niepoprawne/zmyslone passy wyskakuje mi Informacja ze Loging lub haslo nie sa poprawne ,jednak gdy wpisuje wlasciwe pojawia sie blad podczas laczanie sie z serwerem. Mam pliki by Badar wiec Logi sa niedostepne ...

Prosze o pomoc ,jak najszybciej.

Dodam ze stalo sie to po tym jak wcisnelem truncate table i wgralem nowe Query.

61093c6efb.png

Opublikowano

Jeśli masz serv na hamachi to zrób tak jak mówi @UP

Jeśli masz serv no-hamachi sprawdź porty routera, zapory, jakiś innych firewallów jak masz czy masz porty odblokowane, jak to nie pomoże to wrzuć może na nowo DB przez ftp do ścieżki

/var/db/mysql/

i spróbuj od początku

Opublikowano

Odblokowalem wszystkie porty ,Nie dziala. Wgralem nowe DB i powtorzylem akcje nie dziala.

Jeszcze raz dokladnie powiem co zrobilem.

Wbilem do navicat zakladka Player ,nacisnelem prawym przyciskiem myszy na item_proto i truncate table (usuwa zawartosc tabeli).Potem wgralem przez Query zawartosc innej tabeli. Po czym zresetowalem maszyne i odpalilem serwer. Po tej calej kacij przestalo dzialac. Sprobuje wgrac czyste DB i nic nie wgrywac moze zadziala ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Mam ten sam problem i server na hamachi, Porty odblokowane, nie wiem co jest... Mam tak samo na plikach by badar jak i sherer, ale wolałbym aby server zrobic na plikach Badara.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Vegasso ,odkrylem zrodlo problemu. Jednakze nie mam rozwiazania. Chodzi o to ze np. Ja wyjelem Query z klienta potem wyczyscilem tabelke item_proto i wgralem Query. Oczywiscie po tym nie dzialalo ,jednakze jesli zostawisz np. pierwsza linijke w tabelce item_proto (domyslnie jest to Yang (1)) to reszte mozesz wgrac bezproblemowo. Ale prosze nie zamykac tematu ,czekam dalej na rozwiazanie ;)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...