Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na dinary ,lvl ,cupon'y ! ZAPRASZAM!

nobody1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem dobry sposó na zarabianie dinarów ,expienie ,zbieranie cupon'ów w WR bez siedzenia przy komputerze.

Do tego sposobu potrzebny jest hack z tego forum ... podam link w instrukcji.

Jedna gra trwa około 46 minut i daje nam jakieś 3k exp'a 2,8k dinar ,1,5 cupon'ów...

Po ukończonej grze trzeba jeszcze raz odpalić ruma.

1 - Pobieramy hacka: http://www.mpcforum.pl/topic/505815-undetectedcyberrazzer-vip-public-hook/

2 - Odpalamy wara na zombie moda.

3 - zakładamy rooma najlepiej na hasło

4 - w hacku włączamy funkcje:

*zomnie opk

*auto shot

(Włączając auto shot i zombie opk nie kończy się amunicja i jak jest 0 ammo nie przeładowuje tylko nadaj strzela seriami )

5 - stajemy na przeciwko zombiaków i ustawiamy myszke na ich głowę.

6 - po 45 minutah ponawiamy proces.

W hacku z stw można ustawić auto start i aim. W tedy nie trzeba nawet ustawiać i startować rooma... wszycho robiło by się automatycznie.

Pytać jeśli coś nie jasno wytłumaczyłem ... Macie jeszcze opic co dostajemy za cupony:

http://www.mpcforum.pl/topic/505573-info-patch-16122011-event-swiateczny/

Pozdro. Nobody1

Opublikowano

ja to znalem...i nawet tez cos podobnego napisalem....

ale w 6punkcie napisz :

Wcisnij samo Esc

a w 7 punkcie :

(to co masz obecnie w 6)

a po co wciskac Esc??

bo jezeli bedziecie chcieli cos zrobic na kompie i poruszycie myszka to w wr postac zmieni wam kierunek strzalu....

a gdy wcisniecie Esc to niezmieni...

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

mi ten hack niedziała... mam 32 bity i nic..

ps mam wszystkie potrzebne rzeczy do działania hacka.. wiec prosze o nie spamowanie .. a masz to i to..

Opublikowano

STARY ...

Gralem w wr dosc dlugo wbilem 45 lvl.. przestalem grac..

Teraz mam nowe konto i mialem 3 lvl ... postawilem tego bota na 47 min. i wbil to co napisales.. 62% lvla oraz dal 2,7k dinnarow :D to jest piekne zarabianie.

dzieki masz +

Opublikowano

Funkcje hacka typu Auto... działają tylko na x64.

Sposób był nie raz na forum. Po co nowy temat.? A poza tym, są lepsze sposoby, lecz pojedyncze.

Opublikowano

Panowie tak mnie zastanawia... Was nie przekonały bany za powerlvl? Dalej jedziecie na plvl? Mojemu koledze wykryli na acc 56 lvl po pół roku od jednej nocy hacka z plvl botem :) W sumie to nie moja sprawa.

@topic Pomysł, czy nie - prawie każdy to znał. Na takich eventach to latają same roomy z hasłami.

Opublikowano

To może opisz :)

Ja się tylko chciałem podzielić sposobem ,którego tak opisanego nie znalazłem na forum ...

A admini w wr są zajebiści -,- zamiast banować plvlerów to kikają i odejmują kilka procent lvl'a

Tyle w temacie... piona!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...