Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

sebeq1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie można dostać bana za taka odpowiedz?!

15993271.png

Moim zdanie niesłusznie dostałem bana w mojej odpowiedzi nie było typowych wulgaryzmów napisałem wyłacznie cała prawde , każdy na forum każe pisać do supportu lecz jak sie do nich napisze nie idzie uzyskac pomocy , czekałem strasznie dlugo na odpowiedz ,wypełniem ankiety oraz wszystkie pytania które mi zadali lecz pomocy nie otrzymałem wrecz przeciwnie ban na 2 dni za zniewage ograz wulgaryzmy ,a moze ja tylko nie widze mojej winy? co o tym sadzicie ?

Niestety musieliśmy zablokować konto ***** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Powód: Wulgaryzmy i zniewagi I

Serwer: Solar

Nick: Sympatyczny

Konto pozostanie zablokowane do: 20.12.2011 11:15:00.

Opublikowano

Prawda jak zawsze boli, i pewnie i tym razem tak było. Najlepsze rozwiązanie dać komuś bana aby nie truł dupy.

Bywa, co zrobisz

Opublikowano

Mogłeś dostać za to że przeklinałeś/wyzywałeś w grze ja dostałem na 3miesiące bo już dużooo razy przeklinałem . Ale za to co napisałeś do nich i to w jakich ilościach to nie wiem ale raczej nie najwyżej za zniewagi ale nie wulgaryzmy xD

@edit Przecież to tylko 3dni bez tomboli ja wbijam na nią jak główna nagroda to fajny wierzchowiec a wczoraj była łuska także nie straciłeś mocno.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Za takie coś nie powinien polecieć ban, bo nie wyzywałeś ich, nie obrażałeś.

Team jest jaki jest i tego nie zmienisz.

Możesz teraz pisać do supportu o ub, ale nie wiem czy poskutkuje.

Opublikowano

Za takie coś nie powinien polecieć ban, bo nie wyzywałeś ich, nie obrażałeś.

Team jest jaki jest i tego nie zmienisz.

Możesz teraz pisać do supportu o ub, ale nie wiem czy poskutkuje.

Oni idą za swoimi, więc jest pewne, że to nie poskutkuje

Opublikowano

prawda kilka dni ale zdenerowac sie mozna , najbardziej mnie dnerwuje ich polityka ludzie na forum wrecz spamuja o tych plikach i co temat jest zamykany i kieruja do supportu i okolo 6 znajomych nadal nie otrzymalo pomocy , wiec po co ten support w ogole istnieje ;/ klient nasz pan? tam raczej to nie obowiazuje to oni powinni zadbac o to by kazdy byl zadowolony oraz by przyciagac graczy , zreszta wiele tu by pisac wrecz mase pokaze wam jeszcze tylko odpowiedz ktora moj znajomy otrzymal gdy chcial otrzymac rowniez pliki

Odpowiedź od: Krokos

Witaj ........

Proszę ściągnąć patch ręcznie z http://metin2-team.pl/patch/ i wgrać go do katalogu z grą.

Z poważaniem,

Krokos

Mistrz gry, serwer Elares

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...