Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zmiana nicku - to proste.

BF*WasyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chyba połowa z nas zastanawiała się jak zmienić nick. Otóż jest to bardzo proste.

1. Klikamy na ten link http://www.origin.com/pl/change-id

2. Logujemy się.

3. Wybieramy nick jaki się nam podoba.

4. I zatwierdzamy, czekamy kilka minut i cieszymy się nowym nickiem w BF 3

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

@Refresh - Myślę, że moderator mógłby podpiąć temat, ponieważ wiele osób szuka opcji "zmień nick".

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

REFRESH! Pomimo to, że dodałem temat to i tak ludzie się pytają w niektórych tematach jak zmienić nick.... Jeszcze raz proszę, o podpięcie tematu. Pozdrawiam.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Znów refffreeeshhh

Jak komuś tut pomógł, proszę o LIKE!!!. Może moderator się zlituje i podepnie :).

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

@Up

refresh co 24h.

Czemu refreshujesz?

Tutorial jest w spisie i napewno jak ktoś bedzie miał taki problem to go znajdzie... Jakby ktoś sie pytał- zawsze można przekierowac na tutorial.

Tylko nabijasz sobie posty. Nie będzie Ci przecież każda osoba, której się przyda pisać "łał jaki przydatny".

Opublikowano

@Up

refresh co 24h.

Czemu refreshujesz?

Tutorial jest w spisie i napewno jak ktoś bedzie miał taki problem to go znajdzie... Jakby ktoś sie pytał- zawsze można przekierowac na tutorial.

Tylko nabijasz sobie posty. Nie będzie Ci przecież każda osoba, której się przyda pisać "łał jaki przydatny".

Posty nie są dla mnie ważne, ponieważ co mi to da?. Żadna osoba nie musi pisać "łał" bo jest mi to zbędne. Nowy użytkownik lub osoba, która wchodzi raz w roku na forum, będzie przeglądała głównie tematy, które są na samej górze.Co do odświeżania, wykorzystuję to, do czego mam prawo jako użytkownik forum. Masz rację, popełniłem błąd - pomyliłem się o kilka godzin. Wesołych świąt :)

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

@UP:

Popieram

@EDIT

5% HAHAHA. Chuj CI w dupe modzje, popatrz jak sam piszesz skurwysynie...

///mało ci 5? dokładam 3 d pisania postów

Opublikowano

Przestań refreshowac nie potrzebnie

Refreshowac mozna jak jest pytanie i nikt nie odpowiada a nie w niby tutorialu żeby nabić posty i pokazać jaki to sie temat napisało

Nikt ci tego nie podepnie bo nIe jest to nic sprytnego ani waznego a refreshow już z 10 nabiles

Opublikowano

Przestań refreshowac nie potrzebnie

Refreshowac mozna jak jest pytanie i nikt nie odpowiada a nie w niby tutorialu żeby nabić posty i pokazać jaki to sie temat napisało

Nikt ci tego nie podepnie bo nIe jest to nic sprytnego ani waznego a refreshow już z 10 nabiles

Rozbawiłeś mnie swoją głupotą, wyżej masz napisane dlaczego odświeżam. Aż tak Was to boli? znajdźcie sobie inny argument niż "nabijanie postów".

PS. Proszę o kiddmoda, o usunięcie wszystkich "ref" i zostawić tylko ostatni post. Dziękuję.

Wasyl654.png

2pacr.png

Gość malutki688
Opublikowano

no omg ludzie o co wam chodzi-_- jeszcze z 2 tygodnie temu (chyba 2 tygodnie) ciagle poruszany byl temat zmiany nicku na b loggu.teraz przynajmniej nie ma x nastu tematow na stronie glownej

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...