Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft-Mania! [24/7] Dedyk! [11slot] ! [premuim OFF] [pvp ON ] !

Kamifox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

INFORMACJE O SERWERZE

Typ Serwera: RPG

Ilość światów: 1

Nether: ON

Whitelist: OFF

PREMIUM: OFF

Zwierzęta: ON

Potwory: ON

PVP: ON

Ilosc Slotów: 22!!

Client: 1.0.0

IP 2 RPG : 91.121.156.227:25050 lub f14.owncraft.pl:25050

ADMINISTRACJA

NiePokonany - Wlasciciel ! [Kamifox]

Mrspritex1 - Admin

Zapraszamy !

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZApraszamy Serwer ON !!!

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

Opublikowano

Serwer Już włonczony !!! Powód wyłonczenia!! Nowe Pluginy !

Opublikowano

Sorry, ale widać, że serwer prowadzą dzieci. Nie uważam się za dorosłego, ale proszę nie róbcie błędów typu "Włonczony". Podkreśla wam błędy na czerwono przecież.

Ehhh...

Opublikowano

Sama reklama serwera jest słaba np. "Włonczony" albo 4 posty pod sobą o tym samym ;/ ale nie to najważniejsze oczywiście, wejde na serwer w wolnym czasie, z postów wynika że serwer nawet dobry ale admini nie ogarnięci ;P

Opublikowano

Zapraszamy ludzie !!!

Opublikowano

wchopdzi wchodzic serwer juz on!

Opublikowano

wbijac

Opublikowano

dzienki temat do zamknienca

znaczy nie ten xdd nie zamykajcie !!

Opublikowano

Nie polecam serwa.

Czemu?

Jest tam jakiś admin Kamifox który nawet nie ogarnia pluginów.

I jeszcze chcą na takim dupnym serwie 24 zł za vipa PFF :DD

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

Serwer już jest !! ON !! premossion i all zrobione zapraszamy!!

Opublikowano

UWAGA!! Szukamy 2 Adminów !! pisać gg: 32375329 lub w grze szybko !!

Opublikowano

Siemka! Chciałbym wam opisać moje przeżycia na serwerze Craft Mania!

Recenzja (Moja własna)

Respawn:

Gdy pierwszy raz wszedłem na serwer, musiałem ściszyć głośniki, gdyż ogień którego tam jest w pierony, strasznie drażnił moje uszy. Po zarejestrowaniu, dostałem niemiłą niespodziankę, otóż wchodząc na respa serwowego, zawsze spadasz na ziemię ( Przy uderzeniu zabijasz się). Serwer postawiony dla komercji konto VIP 11 zł a konto Super VIP 23 zł, a to wszystko jeszcze na miesiąc! No przepraszam, ale chyba nikt nie będzie wstanie płacić rocznie na super VIP`a 276 zł. Regulamin dość długi i zawierający informacje które się powtarzają. Na serwerze jest tylko 3 warpy! Zejście do miasta jest komiczne, na środku spawna znajduje się otwór w który wskakujesz, lecz jeśli złe skoczysz możesz nie trafić w wodę, która jest kilkanaście klocków pod nami.

Administracja:

Dzieci, i jeszcze raz dzieci, które nie znają w ogóle zasad ortografii ("Spokuj"), zdania które budują są okropne a sama organizacja serwera jest tandetna, działki nie są w ogóle zabezpieczone, można wejść i wszystko rozwalić, administracja nie interesuje się graczem! Używają komend do spawnienia sobie itemów. Jeśli jesteś sam z adminem na serwerze, troszczy się o Ciebie jak o jajko.

Miasto:

Tandeta, wszystko wycięte z innych map i wklejone na serwer, działki w ogóle nie zabezpieczone, po ulicach pałętają się pająki, które Cię atakują, działki ... szkoda o tym mówić. Aby admin ustawił Ci działkę, pierw musi zobaczyć poradnik, a później po 15 minutach, a później i tak nic nie działa.

Podsumując:

Serwer potrzebuje dużo pracy, a admini słownika. Jeśli chcesz grać na serwerze który wszystko kopiuje z innych map, a admin nie ogarnia Cuboida to serdecznie zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...