Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Hackv2

Upadly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro prezentujesz rzekomo działającego hacka wypadało by dać coś na dowód, chociaż zdjęcie o filmie nawet nie wspominam widząc twoje podejście.

Opublikowano

Pie<pi>l sie, mi sie niechce sami testujcie

Sokoro jesteś taki leniwy :D A i warn za obrazę ;)

Pozdrawaim

@Topic

Ten hack w praktyce nic nie daje, bo co z tego, że widzisz kogoś przez scianę skoro i tak i tak go nie trafisz :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

ale skoro nie gra to niech lepiej odda

Dobra mam to w głębokim poważania Proszę o Zamknięcie tematu

1213o.jpg

Opublikowano

ale skoro nie gra to niech lepiej odda

Dobra mam to w głębokim poważania Proszę o Zamknięcie tematu

No i co Ci do tego, że nie gra? Najważniejsze jest to, że dzieli się wiedzą, którą doznał podczas kiedy grał. Dżizas.

Po za tym cheat do dupy. Nic nie widać.

Opublikowano

Sokoro jesteś taki leniwy :D A i warn za obrazę ;)

Pozdrawaim

@Topic

Ten hack w praktyce nic nie daje, bo co z tego, że widzisz kogoś przez scianę skoro i tak i tak go nie trafisz :)

Daje to ze wiesz kiedy ktoś celuje gdzie indziej i możesz wyjechać i posłać mu co nieco w mało osłonięty zadek a nim ten obróci wierze ty jesteś już spowrotem skitrany. To ci naprzykład daje widzenie przez skały...

Wrzuciłem Ssa a wy dalej swoje...

Tak wygląda każdy czołg jak na niego nacelujesz to się dodadkowo podświetla.

Jeśli czołg był wykryty przez kogoś będziesz widział go przez Skały,Pagórki , Domki itp

Obiekty stają się wtedy w 80% przeźroczyste to wszystko... Nie wiem czego się spodziewaliście -_-?

devastator1990pl.png

Opublikowano

Nie wiem jakim problem widzisz w tym, że skończyłem grę ? Moderator na forum ma pilnować porządku i ładu, a nie być aktywnym graczem jakieś gry... Ja tu żadnego związku nie widzę. Następnym razem taki wyskok zakończy się srogą karą. Jeśli nie wiesz od czego jest mod to się na ten temat nie udzielaj, albo zapytaj na PW lub GG ;)

@Zapomniałbym

Zamykam na życzenie użytkownika

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...