Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze TOP 5 Polskich Rap Płyt wydanych w 2011!

BartoszekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje topki ?

BONUS RPK - WEEKEND Z ŻYCIA DILERA ft. SYN ULICY ( OFFICIAL VIDEO ) 48 KONKRET (WSCHODNIA STRONA DEFAKTO LF CRU CUKRAZ) - MAM TO ZA SOBĄ (HD)

O kurwa, ale beka. I to jest rap? Ja pierdole -.-

Jak można zaliczać tych no skillów do rapu, ogarnij się gimbusie. I jeszcze te nazwy kurwa, co to ma być "BONUS RPK", pizgam ryjem.

Chyba GRATIS AGD & RTV, RAZEM PONAD KILOF, albo dudek rpk, no kurwa beka, w chuj. Nie hejtuje tylko taka prawda, bo żal mi gimbusów, ktorzy jaraja sie takim gownem, nie ma to jak ciagle nawijac o policji, a jakby cos sie stalo to kurwa pierwsi by wyladowali na policji, haha. Beka w chuj.

Opublikowano

O kurwa, ale beka. I to jest rap? Ja pierdole -.-

Jak można zaliczać tych no skillów do rapu, ogarnij się gimbusie. I jeszcze te nazwy kurwa, co to ma być "BONUS RPK", pizgam ryjem.

Chyba GRATIS AGD & RTV, RAZEM PONAD KILOF, albo dudek rpk, no kurwa beka, w chuj. Nie hejtuje tylko taka prawda, bo żal mi gimbusów, ktorzy jaraja sie takim gownem, nie ma to jak ciagle nawijac o policji, a jakby cos sie stalo to kurwa pierwsi by wyladowali na policji, haha. Beka w chuj.

No tak zapomniałem są zwolennicy rapu Meza beka, dwa pier*lisz o Psach, stary byłeś na dołku chociaż raz ?, bo widzę że masz zaklejone oczy, może jak trafisz na dołek to oczy ci się otworzą ;)

jedynie co szanuję to Drogówkę, ogólnie pier*lisz a nie masz o niczym pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...