Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Priv Serv

QBA_96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha

P.s lewo dziekujemy ci za niemozliwosc expa

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

Szkoda ze przez kabelek taki cwany ;] na zywo bys wydygal smieciu.

Sejkum widac na plu nawet 10 lvla nie wbiles ;] .

QBA ;] nie trzeba bylo jarac sie nowym privem na forum bo teraz masz pograne ;] m2 zbugowane gratuluje glupoty. MPC = 80% neo kidow ;] .

Opublikowano

a ty mozesz grac??

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

;] Jestes ciota jedyne osiagniecie to niszczenie serwerow itd ;]

Opublikowano

Sie zarejestowal noobek i teraz bedzie see posty nabijal w 1 temacie...

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

heh skoro jesteś taki pro to idź na pla wkońcu ty nie jesteś neo kidsem ;] bb mam nadzieje że na priwach cie nie zobacze ;] więc idz na pla pijawo

Opublikowano

coz radze popatrzec na czytajacych ten temat zaloze sie ze ci co nie pisza to 50% z nich sie smieja...

P.s Przyjaciel ludzi jestes psyjacielem czy pszyjacielem??

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

Na PL ;] juz wbilem 75 lvl i mam 3xG . Wy na pewno nie osiagniecie tego ;] . Nie mozna ciagle na PL siedizec bo monotonia zabija ;]. Stad na privy wpadam. Wy jak widze na plu ;]guzik osiagneliscie i sie dowartosciowujecie privami ;] . Drewko sam spamuejsz ;] . Nienawidze po prostu takich neo kidow co ;] psuja serwy.

Opublikowano

no co zrobić że pijawa chce se posty ponabijać i wyzywa wszytkich do okoła ale nie no ta ekipa mnie rozwala asz się dusze xD

mam pytanie jak ja psuje serwery może pomyślisz a potem będziesz se posty nabijał?

heh drewko pewnie on chce zaszpanować że niby taki pro jest a tak naprawde to wbił se tam jakiś low lvl i teraz cwaniaczy ;]

Opublikowano

Przyjaciel pewnie nawet 20lvla nie nabil na plu xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

up x3 na plu??

ja na tym twoim plu mam 61 body 62 mental i 68 dagger

ty plucie....

na plu to ja pluje

Opublikowano

Przyjaciel może nie mam dużego lvla na PL ale posiadam pliki serverowe do metin2 i mam staly kontakt z GM z S2 i S16 na metin2PL nie koksi tak bo na tym zdjęciu nie ma cie wpisac w google też mogę sry za błędy ale mnie wku***ł

Opublikowano
Na PL ;] juz wbilem 75 lvl i mam 3xG . Wy na pewno nie osiagniecie tego ;] . Nie mozna ciagle na PL siedizec bo monotonia zabija ;]. Stad na privy wpadam. Wy jak widze na plu ;]guzik osiagneliscie i sie dowartosciowujecie privami ;] . Drewko sam spamuejsz ;] . Nienawidze po prostu takich neo kidow co ;] psuja serwy.

ja nie spamuje ja mam z ciebie beke poprostu stary sam jesteś neokidem a na innych się czaisz.... długo takiego dziecka nie widziałem, a twoja mamusia o tym wie co ty tu piszesz?? xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

Kurwa to czy mi wierzycie czy nie powiewa mi .

Moze pojechalem paru ludzi ,ale chyba sie nie dziwicie co ? Jak priv swietnie dzialal bez zarzutow dopoki tu ! wlasnie tu kurwa mac na tym forum . nie pojawil sie link do rejestracji ;/ i spolsczenia . Zjebano ten serw ;/ m2 zbugowane w kazdej krainie . Wiec wy sie cmoknijcie w dupe ;/ jak macie rozpierdalac serwy poprzez sh ;;/ az mi was zal dzieci . Osoby ktore bez SH , MH ,FB nie moga grac to sa niezle cioty :| .

Opublikowano

Grałem sobie wbiłem 30 lvl w shinsoo chciałem sie teleportować do m2 i co i jajco wywala mnie ciagle z gry pierdole to robie nowe konto i ide do chunjo.

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

Lewy ;] myslisz ze mnie rusza to ?? . Sam pewnie sie tniesz ;] stad taka ladna fotka .

Opublikowano

ja mam rooshową RZyletke w domu i juz dawno to zrobiłem jak sie dowiedziałem ze przeze mnie mapa padła i jeszcze naslesz na mnie ekipe :/

Opublikowano

omg ale żale z was Sejkum pokazałeś swoje IQ,zajebiście mądry post jak na osobę opóźnioną:ja drop żal exp żal tongue.gif

drop zal ? no to widac ze nie grales tam ;] . Drop jest o niebo lepszy niz na lyt2 .

ja dzieci nie mówiłem o tym serwie nauczcie się czytać a ty /////// pokazałeś swoje IQ chyba łatwo się domyślić że pisałem o plu :I wkońcu przed moim postem był post przyjaciela i post piti który/ra chiał/a żeby opisać exp i drop na plu GZ inteligencii i radze wam częściej do szkoły chodzić ;]

Opublikowano

Drop jest boski !! exp jest OK jak na innych privach ! cud malina, ceny może nie ten teges ale samemu można eq wydropić więc to nie problem.

rejestrujcie sie i jebać lamusów którzy nie chcą podać linka do reejstracji, te kilkadziesiąt osób z forum napewno nie spierdoli serwera!

http://www.sfyt2.com/regist.php

Opublikowano

Jest ktos oprocz mnie uwieziony w M2...?

Kiedy to naprawia?

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...