Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]NAJTAŃSZY vps pod metin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ramu jak na te 80 os, to z 1gb by się przydało ;)

ale jak juz idzie ram w gore to i na procka to 10 zl by sie przydalo, jedno dodac troche bez sensu jak drugie nie da rade, a jak kupi sie i to i to to koszty idą w góre;]

Opublikowano

ale jak juz idzie ram w gore to i na procka to 10 zl by sie przydalo, jedno dodac troche bez sensu jak drugie nie da rade, a jak kupi sie i to i to to koszty idą w góre;]

No to jest normalne, że koszty idą w górę, ja bym zainwestował z 30 zl i wolałbym mieć już coś dla tych 60/70 os ;)

Opublikowano

No to jest normalne, że koszty idą w górę, ja bym zainwestował z 30 zl i wolałbym mieć już coś dla tych 60/70 os ;)

jaka masz na mysli dokladnie cene?

i jakie parametry;]

@ jak na vps za 19 zagra 30 osob kupie sb;d ale dam jeszcze wypowiedz osoby profesionalnej;]

Opublikowano

Czyli tak:

-opcja 19 zł

-ok 30 os.

I jeszcze jedno opcja 52 zł tzn. 1GB RAM procesorek 2GHz 50GB dysk ile by osób pociągło. Mi się wydaje, że analogicznie co do 19 zł to 2x więcej procka i ram = 2x więcej slotów ;)

I czy można wstawić ograniczenia slotów ?

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

to tak nie dziala. bo jak niektore dedyki maja np 5GB ramu to by pociagnely max 250osobow a chodzi o to by jeden channel utrzymac;] to sie tak nie liczy.

tak da sie zrobic ograniczenie wystarczy zastrzec sobie albo wylaczyc ta opcje

Opublikowano

dla tego trzeba zaopatrzec sie na 300 albo 400 GB przesylu danych malo co drozsze a mzoe sie przydac. podejrzewam ze dla najmniejszego VPS wystarczy 100GB

Opublikowano

Podniesienie transferu do:

-200 gb - 23zł

-300 gb - 27zł

-400 gb - 31zł

-500 gb - 39zł

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

no dla tego to warto kupic jak sie ma 1GB ramu + i procka 2GHz to mozna nad tym pomyslec ale podejrzewam ze dla 30 osob wystarczy 100GB

Opublikowano

a czy dałbyś radę go przetestować ? bo ja nie za bardzo mogę... (chodzi o pewność)

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

tzn to jest tak, jak ktos zagra u cb na serwerze i zobacz ile pakietów danych wyslalo i przez jaki czas. jja dzis ani jutro moze jutro wieczorem bede mail dopiero. ale ty takze nie spiesz sie z vps nawet tym malym tylko pozbieraj info bo szkoda nawet 20zl

Opublikowano

Podniesienie transferu do:

-200 gb - 23zł

-300 gb - 27zł

-400 gb - 31zł

-500 gb - 39zł

tak myślałem, że to mało prawdopodobne aby to było z transferem nieograniczonym ;)

Opublikowano

ale wiesz musial bys zobaczyc ile potrzeba transferu na jedno konto < srednio> i bedzie wiadomo by nie wyczerpac limitu po tygodniu;] w sumie jak pociagnie to 50 osob to i warto dokupic limitu bo nawet 19zl+ 4zl to nie duzo;] a jak wypali to super gierka dla kilku osób

Opublikowano

@Eryk.

Gadałeś już z tym profesjonalistą? Jak jeszcze nie to dopytaj go o ten śreni transfer dla jednrgo gracza

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

@Eryk.

Gadałeś już z tym profesjonalistą? Jak jeszcze nie to dopytaj go o ten śreni transfer dla jednrgo gracza

czekam na odp. nie gwwarantuje ze dzis to da znac. ale jak juz na VPs wrzucasz poprobuj najpierw wgrywanie tego na virtualna maszynke;] npp virtual boxa

Opublikowano

musze się najpierw nauczyć stawiać serwer ;) (mam małe doświadcznie)

najlepiej zrobic wirtualną maszyne i na tym sie uczyc ale jak masz malo ramu to najlepiej wylaczyc zbedne procesy

Panowie a co sądzicie o hostujemy.eu ? Mają bardzo ciekawą ofertę :]

mogl bys podac linka do strny? bo mi nie chce wejsc;/

Opublikowano

http://hostujemy.eu/Oferta_Serwerow

ładnie wygląda :)

Serwery VPS - Dostępne systemy

Centos 4 32/64 Bits

Centos 5 32/64 Bits

Centos 6 32/64 Bits

Debian 5 32/64 Bits

Debian 6 32/64 Bits

Ubuntu 8.04 32/64 Bits

Ubuntu 9.10 32/64 Bits

Ubuntu 10.04 32/64 Bits

Ubuntu 11.04 32/64 Bits

Możliwość innych systemu po kontakcie z nami.

Auć... nie ładnie

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

Tak więc jeszcze raz ile slotówi jeszcze czegoś tam ;)

Opcje:

-Start

-Start+

-Light

-Light+

Która ma najlepszy stosunek ceny do możliwości

Tutaj jeszcze takie cuś:

Serwery VPS - Dodatki

Dodatkowy Adres ip: 6zł/mc

Dodatkowy 1GB ramu: 10zł/mc

Dodatkowe 1Ghz : 10zł/mc

Dodatkowe 10GB Dysku: 8zł/mc

while($success!=true) {

try();

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...