Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak komuś na serwerze zmienić skina?

GrubyRysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nie ,które serwery mają takie coś ,że na własnym serwerze mogą inni mieć skina bez premium. nie wiem jak to się nazywa lecz coś takiego jest

//Mineshrafter

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Być może o ten plugin Ci chodziło ?

http://forums.bukkit.org/threads/admn-fun-changeplayername-v1-2-change-your-name-skin-and-more-1317.34773/

PS: Tulek ogarnij interpunkcję, bo tego się czytać nie da.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

Grałem na takim jednym serwerze gdzie był własny client i tam właśnie było coś takiego, podawałeś skin adminowi a on ci zmieniał. Może potrzeba właśnie clietna, ale to raczej jakiś plugin.

beznazwyva.png

Opublikowano

no nie pomogłeś

Staram się, właśnie przypomniałem sobie, że zmieniony skin na tym cliencie widzieli tylko ludzie z clientem. Oznacza to, że działa to napewno z clientem. Jak takowy się robie, nie wiem ;/

beznazwyva.png

Opublikowano

Jedyny sposób to musisz mieć Ty i On mineshafter'a wtedy będziesz widział jego skina, lecz inni nie posiadający już nie. Na serwerach z własnym clientem można ustawiać sobie skina ponieważ mają w plikach mineshafter'a

Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...