Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza bron dla Snipera

daniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luk jest dobry na mapy medieval (sredniowiecze) i na srednia odleglos inaczej musisz trajektorie lotu strzaly obmislac co jest trudne i celny strzal w ruchome cele tez jest prawie nie mozliwy

[link=
Opublikowano

Łuk najlepszy, strzałem w głowę zdzieli każdego (chyba że grubego na overheal'u), a jeśli chodzi Ci o snajperke to podstawowa najlepsza.

Opublikowano

Tak jak @UP podst . najlepsza , ew. MAchina , a jak walisz duzo cheadow to dalekosiezny dzezail

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

NIEZGADZAM SIĘ Z ŻADNYM Z WAS PONIEWAŻ NAJLEPSZY TO Dalekosiężny Dżezail CZEMU? pomieważ jak strzelisz z 3 albo 4 razy w Heda to ten pasek energi będzie ci się O WIELE SZYBCIEJ ŁADOWAŁ jak będziesz miał np. 13 Głów bez dednięcia to będzie ci sie pasek ładował w mniej niż sekunde

Opublikowano

@up

Bardzo fajnie. Tylko trzeba jeszcze te 13 głów zdobyć, co jest dosyć trudnym wyzwaniem (chyba, że dla cheatera). Ja osobiście polecam Podstawową lub Machinę.

NIEZGADZAM SIĘ Z ŻADNYM Z WAS PONIEWAŻ NAJLEPSZY TO Dalekosiężny Dżezail CZEMU? pomieważ jak strzelisz z 3 albo 4 razy w Heda to ten pasek energi będzie ci się O WIELE SZYBCIEJ ŁADOWAŁ jak będziesz miał np. 13 Głów bez dednięcia to będzie ci sie pasek ładował w mniej niż sekunde

@OffTop

Ogarnij swoje pismo. Widzisz, żeby ktoś na forum tak pisał? Nie musisz tak donośnie pisać, że my jesteśmy be, a ty swoim skillem i mądrością jesteś najlepszym graczem. Po prostu napisz:

A ja natomiast poleciłbym "Dalekosiężny Dżedżail"...
0eab14ddf550.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak kolega up.

Podstawowa sniperka, sikwondo i zwykłe kukri lub bandyta z buszu

Sikwondo to gówno, nie polecam. Zamiast tego zwyczajny set plus ostrze plemienne.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Łuk - moja najlepsza broń, dość, że fajny efekt przy strzale w głowe, to jeszcze jest dość dobry, nawet w zwarciu.

Gry, łączą nie dzielą.

76561198026173698.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...