Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dedyk] server z LIMITEM WIEKOWYM [pvp, WL, no-hamachi]

Poncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP SERVERA: 178.213.220.13

(teraz czekam na wpisy "dodaj blablabla..." od osób, które nawet nie przeczytały poniższej treści) :P

Wiecie co mnie irytuje w tych wszystkicj serverach, które tu są reklamowane? Powiem Wam. One jeden z drugim są w cholerę takie same. Identyczne. Nawet ich reklamy są kopiowane jedna od drugiej. Wchodzisz, lądujesz na spawnie i już na wstępie wita Cię tandeta - najczęściej są to gotowe budowle ze ściągniętych schamatów, postawine bez ładu i składu. Niedobrze sie robi od pixelartów i kolorowej wełny, świecącego glowstona i poprzylepianych wszędzie tabliczek z informacjami. Potem jest jeszcze gorzej.

Rozryty teren, dziury, postawione bezsensownie klocki, które ktoś położył tylko dlatego, że mu się nudziło albo chciał gdzieś wejść. Do tego gracze wieku 10-12 lat, dla których Minecraft to tylko taka trochę lepsza Tibia albo Metin czy inne dziadostwo. Jeśli chcesz tak grać, nie ma sprawy. Baw się dobrze. Jeśli jednak szukasz czegoś innego i chciałbyś sprawdzić, jak bardzo RPG może być minecraft (bez głupich puginów, gdzie dostajesz kasę za tłuczenie potworów), to sprawdź to, co mam Ci do zaoferowania.

Nie jest to server z setką pluginów czy dziesiątkami slotów, ale bez wątpienia jest to server elitarny. Przede wszystkim dopuszczeni gracze muszą spełniać kryteria wiekowe. Nie chcemy dzieci neo. Do tego aby dostać się na WL musisz przejść wstępną selekcję. Zasady na samym serverze również są nie do przyjęcia dla niektórych, ale dzięki temu ma on wysoki poziom. Przykład: jeśli nie potrafisz budować czegoś, co cieszy oko, to najlepiej nic u nas nie buduj tylko po prostu graj, a budowanie zostaw innym.

Zgłoszenia na WL prosze składać przez nasze forum.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Nazwa: Prototypy

jak długo grasz w Minecrafta: Alpha 1.0.2

w jakie inne gry online grasz: grałem kiedyś: w metina ale szczerze mam go w dupie bo jest bezsensowny zabijasz stwory leci exp itd... Ja wole gry kreatywne w który mogę się rozwijać np: Minecraft - grafika 2D, programowanie serwerów, modding .itd

dlaczego chcesz grać akurat tutaj: Pierwszy raz widzę serwer który jest tak ogarnięty na innych serwerach jest po prostu chaos np: po za cuboidem jakieś dziwne krzyże, dziury itd... I też myśle że chętnie bym pomógł w rozwijaniu się serwera bo z tego co słyszałem jestem ogarnięty a o takich ludzi to nie łatwo...

Opublikowano

Nazwa: Prototypy

jak długo grasz w Minecrafta: Alpha 1.0.2

w jakie inne gry online grasz: grałem kiedyś: w metina ale szczerze mam go w dupie bo jest bezsensowny zabijasz stwory leci exp itd... Ja wole gry kreatywne w który mogę się rozwijać np: Minecraft - grafika 2D, programowanie serwerów, modding .itd

dlaczego chcesz grać akurat tutaj: Pierwszy raz widzę serwer który jest tak ogarnięty na innych serwerach jest po prostu chaos np: po za cuboidem jakieś dziwne krzyże, dziury itd... I też myśle że chętnie bym pomógł w rozwijaniu się serwera bo z tego co słyszałem jestem ogarnięty a o takich ludzi to nie łatwo...

Procedura: rejestracja na forum --> przez to forum PW do headadmina z podaniem --> rejestracja na serverze

zapraszam

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

White lista ma być prowadzona w temacie

1h na zmianę!

Niech będzie prowadzona w temacie, mnie to wszystko jedno. Przynajmniej wątek będzie szedł w górę. Tyle, ze to co tu będzie się pisać ja po prostu oleję.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

No tak troche nie fajnie. Przeczytałem całość tematu, lecz nie mogłem znaleźć dokładniejszych informacji co do forum. Mogę prosić o PW z linkiem do forum serwera? Widze że wreszcie jakiś normalny projekt staje na nogi.

Opublikowano

Jeśli nie zostanie to zmienione to temat po prostu zostanie usunięty!

Ale co ma zostać zmienione? Jeśli liczysz że będę w ogóle rozpatrywał zgłoszenia od osób które piszą "dodaj blablabla" nie znając nawet zasad servera to chyba sobie kpisz.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Dubel.

http://www.mpcforum.pl/topic/478815-dedykno-wlzamrozony-swiat-wiecznej-nocy-rpg-survival/page__p__3408890#entry3408890

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...