Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Captcha

Jinxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przed chwilą kupiłem pakiet captcha z deathbycaptcha. Używam Kbot-a i nie wiem co dalej zrobić żeby automatycznie wpisywało. Jak wpisuje login i pass w kbotcc i klikam test to nic nie wyskakuje.. Pomóżcie to ustawić.

Z góry dzięki.

Opublikowano

W Kbot CC logujesz sie klikasz test i refresh. w kbocie przed zalogowaniem na mape odznaczasz show code i zaznaczasz automically enter i nizej haslo do konta na death by captcha. Powinno działać.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś, ale efekt tego taki że znikają mi captche z konta na DBC ale w Kbocie jest tak jak by nic nie było wpisywane..

Mógł by ktoś pomóc ???

Opublikowano

Hehe, bo ci same literki się nie wciskają na klawiaturze, tylko automatycznie wpisywane jest. Nie będziesz widział tego, jak literki Ci wyskakują, ale to będzie wpisywane ;-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Jeszcze raz, loguj się w kbotcc w deathbycaptcha i naciśnij test, potem w bocie już zaznacz show codes i automatically enter i w automatically wpisz swój login z deathbycaptcha, jak to nie pomoże to nie mam pojęcia co się dzieje

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Już mam, antywirus blokował i nie pokazywało kwoty jaką mam na deathbycaptcha i dlatego nie wpisywało, teraz już ok, dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...