Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft na samsunga gio

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest jakas darmowa, chodz nie koniecznie darmowa, wersja na minecrafta na samsunga gio? Jesli tak to mozecie podac link lub na jakiej stronce szukac? Sam szukam juz z 30 min i na gio nie znalazlem. Moze jest ale albo jestem slepy albo zle szukam. @ odrazu sorka za bledy i brak polskich znakow ale dopiero sie przyzwyczajam do pisania na dotyku :-P

ogolnie to bedzie na gio jakas wersja minecrafta dzialac, lub cos w tym stylu?

Opublikowano

Jeżeli, ma Androida to Jest Minecraft ale nie wiem czy on działa na Samsungu Ale wiem że 100% działa na xpieria Play :)

Opublikowano

Tu masz link do tej aplikacji do android market:

https://market.android.com/details?id=com.mojang.minecraftpe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tb2phbmcubWluZWNyYWZ0cGUiXQ..

Opublikowano

Jeżeli zależy Tobie na darmowej wersji to pobierz demo MC pocket edition (free w Android markecie).Lub ściągnij z neta klona typu Minebuilder (czy jakoś tak:))

Jeżeli zależy Tobie na darmowej wersji to pobierz demo MC pocket edition (free w Android markecie).Lub ściągnij z neta klona typu Minebuilder (czy jakoś tak:))

Opublikowano

znalazłem jakiś steincraft, też styka

co do tego MC pochet ed. demo, to na mojej komie nie działa niestety :/

spróbuje sobie znaleśc jeszcze jakieś wercje podobne i coś zrobic zeby ten pochet ed. chodził

lajki dla all ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...