Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-WL][No-Premium][Surv/RPG]DDBserv

walitorax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio? xD

Ale styl ładny ino trza poprawić bo się info nie zgadza. Poszperam sobie w wolnym czasie.

P.S. zapraszam potencjalnych graczy do gry. Jest 20 osób obecnie

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer ciekawy Admin ogarnia.

Tylko szkoda że mapa do 5k Straciłem wszystko co miałem..

Jeżeli robisz takie rzeczy to powinieneś poinformować.

A nie że wchodzę a tutaj nie mam nic. Trudno fajnie się grało jednak nie chcę mi sie już odbudowywać wszystkiego na nowo.

Pozdrawiam To było chyba jedyne wielkie nie ogarnięcie admina. Ale serwer jak najbardziej polecam dla osób lubiące takie niespodziewanki.

wegglowodan.gif
Opublikowano

No fakt, mogłem poinformować, ale niemal wszyscy gracze nie oddalili się od spawna na więcej niż 4 tysiące kratek. Po co wędrować 10k od spawna i tylko zapychać serwer, jak w mapie ograniczonej do 4.000 kratek ma się 62.500 chunków?

Nowicjusz
Opublikowano

10k to mało nawet na taka odległość idzie przecietny gracz w minecrafta. liczysz sobie ze 62tys chunkow co z tego jak teraz masz ciagle skargi ze cigąle ktos kogos okrada. Do tego straciłeś na zaufaniu wielu graczy przez ten wyczyn uznali że jestes nie obliczalny, pare osób poszło z serwera. Drugie pare czeka aż mapa znowu bedzie powiekszona. Sporo osób woli się oddalić i spać spokonie bez obawy że stracą dom przez jakiegos nooba. a ty poprostu im to odciołeś ale twój serwer rób z nim co chcesz. Ale tak daleko nie zajedziesz. Moim zdaniem mapa powinna być w krótkim czasie przywrócona spowrotem do poprzedniego stanu czyli można isć gdzie się chce póki co nie mam zamiaru z kolegami nawet wchodzić.

wegglowodan.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...