Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

smigol155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewnie już przez wielu znany problem że gdy włączam metina resetuje mi się komputer wiem ze to sprawka SP3 ale i tu problem bardziej sie pogłębia mam Windows XP sciągnełem SP3 a gdy chciałem go zainstalować wyskakuje mi komunikat

Wersja zainstalowanego systemu Windows nie pasuje do aktualizacjii którą próbujesz zainstalować.

Wcześniej było to samo tylko że gdy instalowałem to nagle wyłączał mi sie instalator.

Opublikowano

Witam mam pewnie już przez wielu znany problem że gdy włączam metina resetuje mi się komputer wiem ze to sprawka SP3 ale i tu problem bardziej sie pogłębia mam Windows XP sciągnełem SP3 a gdy chciałem go zainstalować wyskakuje mi komunikat

Wersja zainstalowanego systemu Windows nie pasuje do aktualizacjii którą próbujesz zainstalować.

Wcześniej było to samo tylko że gdy instalowałem to nagle wyłączał mi sie instalator.

Z jakiego ''roku'' masz Windowsa XP? Bo ja mam tego z 2009 i SP3, i wszystko działa eleganco na tym z 2007 tak samo.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Masz normalnego XP czy na MX?

NBBRBxJ.png

Szukasz Hostera?Napisz do Mnie!

:)

Ty masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie. by Kwejk

^^

1323144096-U250803.png

Opublikowano

Wiesz co, nie próbowałeś czasem bawić się w uruchamianie jako administrator etc. ?

Miałem kiedyś ten sam problem z inną grą, gdy po prostu przedobrzyłem sprawę z uruchamianiem jako administrator.

Spróbuj zainstalować Metina na innym dysku, aniżeli jest dotychczas i wtedy odpalić.

PS - Nie zapomnij po instalacji ponownie uruchomić systemu !

Jeżeli problem dalej będzie będziemy się zastanawiać.

Opublikowano

Wiesz co, nie próbowałeś czasem bawić się w uruchamianie jako administrator etc. ?

Miałem kiedyś ten sam problem z inną grą, gdy po prostu przedobrzyłem sprawę z uruchamianiem jako administrator.

Spróbuj zainstalować Metina na innym dysku, aniżeli jest dotychczas i wtedy odpalić.

PS - Nie zapomnij po instalacji ponownie uruchomić systemu !

Jeżeli problem dalej będzie będziemy się zastanawiać.

Co mi da ze zainstaluje metina jak nadal nie będe miał SP3 i będzie resetować?

Mam normalnego Windowsa XP

Opublikowano

Rozwiązałem już ten problem ale teraz nadażył się drugi ten z którym miałem problem wcześniej,

Instalacja nagle zamyka się w połowie przy tworzeniu kopii rejestru,

Service Pack 3 Anulowano instalację produktu Service Pack 3

Opublikowano

Rozwiązałem już ten problem ale teraz nadażył się drugi ten z którym miałem problem wcześniej,

Instalacja nagle zamyka się w połowie przy tworzeniu kopii rejestru,

Service Pack 3 Anulowano instalację produktu Service Pack 3

Z tym to do innego działu :P

Może coś uszkodzone w plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...