Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę tak szybko gdzie bocić :

Poziom:27

Profejsa: Knight

Skille:60/60

MAM 27 DNI PACCA JESZCZE i chce wbić minimum 50 lvl , tzn. wybocić. Boce RED BOT'em lub Xenobot'em. Jeżeli ktoś były  uprzejmy to jeszcze wpt do red, lub xeno prosiłym ponieważ trudno coś dobrego znalezc ; /. Z góry dzięki !

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie expic ?

43 lvl rp [PACC]  skille : 83/69 ( z eq)

eq: paladin armor, blue legs, demon shield, Royal Spear, crown helmet, bohy

Opublikowano

Gdzie expic ?

ja na takim lvl , i na paccu  , też RP. Expiłem w Darashii na Dragonach , lub Yalaharze również dragony. Myślę że Dragi na takim lvl to odpowiedni pomysł na exp , i loot. 

Opublikowano

Gdzie expic ?

Darashia - Dragony, solować po 1 DL też.

Opublikowano

Darashia - Dragony, solować po 1 DL też.

ja i tak bym wolał bić same dragony z umiarem niż tracić czas na dl'a. Wystarczy lag , combo , death. Ale Darashia dragony jak najbardziej to najlepsze expowisko jak na taki lvl :) Chyba że będzie dużo botów to leć na yalahare i tam bij dragony ;). Tylko uważaj , bo przy jednym spawnie jest Serpent Spawn a przy drugim pojedyncza Hydra , a wtedy masz przesran#e :) 

Opublikowano

Gdzie expić  66 ms m lvl 51 bez  eq softy i tu mam eq na żywioł i to zależy jakie nałożę od potwora.Tera expa na frostach może zmienić na coś???I to expie na utamie i też zapytam się czy w glacier secie czy jak tan no w każdym bądź razie to set na lód i czy frost zabije mnie na hita bez utamy ??A jeśli tak to od którego lvla mogę je huncić bez utamy.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić  66 ms m lvl 51 bez  eq softy i tu mam eq na żywioł i to zależy jakie nałożę od potwora.Tera expa na frostach może zmienić na coś???I to expie na utamie i też zapytam się czy w glacier secie czy jak tan no w każdym bądź razie to set na lód i czy frost zabije mnie na hita bez utamy ??A jeśli tak to od którego lvla mogę je huncić bez utamy.

Jest możliwość, że Frost ściągnie Cię na hita. Na Frot Dragonach expiłbym na Twoim miejsu do 100-120lvla. Ewenatualnie Dragon Lordy na Darashi.

Edytowane przez Veinitive
Opublikowano

dużo osób na takim lvl i taką profą expi na water elemental'ach lub na crystal spiderach :)

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expic pallem 38lvl, skille 75/60, eq: zaoan helmet, paladin armor, zaoan legs, dragon shield, bohy. Chodzi o FACC.

Edytowane przez WicuPL
Opublikowano

Gdzie bocic aby wychodzic na + z hajsem bez waste

PACC!

Knight

25lvl

65/60

knight armor, zaoan legs, warrior helmet, dragonka, dwarven axe

Opublikowano

Gdzie bocic aby wychodzic na + z hajsem bez waste

PACC!

Knight

25lvl

65/60

knight armor, zaoan legs, warrior helmet, dragonka, dwarven axe

Minosy darashia pierwsze piętro

Lub scaraby ankrahmun, exp w miarę szybki i hajs spory. Dorób staty na offie ;]

Pasjonat
Opublikowano

exp z niezbyt dużym waste, najlepiej bez

facc

Knight

49lvl

75/63

mpa,glegs, demon helmet, mms, assassin dagger, softy i bohy

zbyt duża sygnatura

Opublikowano (edytowane)

exp z niezbyt dużym waste, najlepiej bez

facc

Knight

49lvl

75/63

mpa,glegs, demon helmet, mms, assassin dagger, softy i bohy

outside orc fortress

Edytowane przez arekaremen
Opublikowano

Gdzie expic pallem 38lvl, skille 75/60, eq: zaoan helmet, paladin armor, zaoan legs, dragon shield, bohy. Chodzi o FACC.

Podpowie ktos?

Opublikowano

Podpowie ktos?

Ja na Twoim miejscu poszedłbym na jakiś Dragin Lair, np. Venore, Thais.

Jak dobrze ogarniesz, to i bez dużego waste się obejdzie.

Opublikowano

Gdzie expic 86 ms m lvl chyba 55  eq to mam softy i magma set/glacier set ew moge jeszcze cos dokupic.Chce ,żeby był profit albo chociaż na 0 wyjść.Bo expiłem na frostach z sd i nic tam nie loci.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu poszedłbym na jakiś Dragin Lair, np. Venore, Thais.

Jak dobrze ogarniesz, to i bez dużego waste się obejdzie.

A jak tam dokładnie trafić? Pomoże ktoś?

Opublikowano

Gdzie expić [PACC]

52 lvl rp , skille: 86/78 , eq: demon shield / enchanted spear lub composite Hornbow + onyx arrow. , paladin arm , bohy , blue legs, crown helmet.

Chodzi mi gdzie moge expic i gdzie moge leciec by nazbierac troche kasy lub wyjsc na + :D

Opublikowano

Gdzie expić [PACC]

52 lvl rp , skille: 86/78 , eq: demon shield / enchanted spear lub composite Hornbow + onyx arrow. , paladin arm , bohy , blue legs, crown helmet.

Chodzi mi gdzie moge expic i gdzie moge leciec by nazbierac troche kasy lub wyjsc na + :D

dl/hydry albo zao

Opublikowano

Gdzie bocić:

[PACC] 260EK, skille: 100/95, eq: słabe (po hacku)

Gdzie moge zarobic sporo $$$? Potrzebuje jak najwiecej gp/h. Musze sie jakos odbic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie expić (bez bota) 100rp skill dist 105 eq warsinger bow/assassinki+demon shield,elite draken helmet,master archer armor,yalahar leg piece,draken bootsy/softy,platinum amulet, oczywiście pacc

Opublikowano

Siema,

chciałbym postawić na bota 115MS'a. Eq najlepsze na dany level + set na każdy żywioł. M lv 76.
Nie chcę żeby był to mega waste (żeby była choć mała szansa że się zwróci), mam całego frontinera i mortala więc jest dostęp na sporą część Zao.
Chciałbym mieć 250k/h bez zielonej staminy bo 200k/h mam na  śmiesznych waterach PH ale tam biję lv 3h.

Ktoś ma jakiś pomysł gdzie go puścić?