Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie expić mam knighta 57 skille 35 lvl , właśnie kupiłem pacca więc skille urosną ;D ale narazie nie mam pojęcia co moge ze sobą zrobić xD

Bardzo słabe skille.. poza tym nie podałeś jakie masz eq ;f Ale nie ważne.

Możesz expić np. na

-cyclopy mistrock / cyclopolis

-dragi yalahar / darashia / edron (jeśli masz eq i kasę, exp wyborny)

Ale polecałbym Ci robić taski:

-tarantule - nawet dobry exp

-krokodyle (o.O)

-carniphile? tylko jeśli masz kasę

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam gdzie expić mam knighta 57 skille 35 lvl , właśnie kupiłem pacca więc skille urosną ;D ale narazie nie mam pojęcia co moge ze sobą zrobić xD

Jak będziesz miał pacca to idz odrazu na skill offline training a potem i idz zrób taski na necro/tarantule

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Witam mam 52 level skille 74/73(ciągle skilluje) będę kupował pacca i chce wiedzieć gdzie najlepiej bocić na paccu.

bk3ah.gif
Opublikowano

Witam mam 52 level skille 74/73(ciągle skilluje) będę kupował pacca i chce wiedzieć gdzie najlepiej bocić na paccu.

Ja bym go puscil na cyce edron tam masz kilka poziomow i jest exp bajka..

Opublikowano

cyclopy mistrock lub mutated humany

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Na początek kup Pacc'a i wybierz się na Port Hope, aby porobić taski. Polecam piraty gdyż tam szybko można wbić lvl i jest dobry profit. Kolejny krok to Yalahar, dzielnica alchemiczna Mutated Humany.

Opublikowano

dodaje jeszcze raz każdy spam " kup pacca bo tak to sie nei da grać drutem " i inne gówna będą zgłaszane

druid 44 lvl 40 mlvl z itemami

itemki:

spirit cloak

hotm

guardianka/speelbook of enlightment

plate legi

bohy

GDZIE EXPIC

NA

FACC

Opublikowano

Gdzie expić?

Royal Paladin, 121 lvl, 21 mlvl, skille: 103(dist z itemami)/87.
Eq: Zaoan Helmet , Paladin Armor , MMs , Yalahari Legs , bohy/softy , Assasin Stars.

Opublikowano

Gdzie expić?

Royal Paladin, 121 lvl, 21 mlvl, skille: 103(dist z itemami)/87.

Eq: Zaoan Helmet , Paladin Armor , MMs , Yalahari Legs , bohy/softy , Assasin Stars.

Nie bij z assasin starow.

Kup crystal crosbow i idz na chooseny ten stary resp , goroma ss i medusy , kopalnie w svar ( 2 poziomy nad norsemanem) a nawet ghastly dragony kolo razachai.

Opublikowano (edytowane)

dodaje jeszcze raz każdy spam " kup pacca bo tak to sie nei da grać drutem " i inne gówna będą zgłaszane

druid 44 lvl 40 mlvl z itemami

itemki:

spirit cloak

hotm

guardianka/speelbook of enlightment

plate legi

bohy

GDZIE EXPIC

NA

FACC

Na początek przestań pyskować do innych użytkowników i czekaj cierpliwie na odpowiedź, a co do tematu do masz dużo expowisk do wybrania.

Corymy, Guardy, Cyklopy, Facc Tomb, Dragony.

Edytowane przez Wildhells
Opublikowano

26 sorc
22mlv
crown helm, spirit cloal, tortoiska, plate legi draconca/decay
FACC

Coś żeby nie mieć waste na manasach lub żeby dawać radę na life ringach,

za odpowiedź "kup pacca" wysyłam wirtualnego plaskacza w morde.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

26 sorc

22mlv

FACC

Próbowałes na poha iść tym sorcem? Albo Mintwaln

Opublikowano

26 sorc

22mlv

FACC

Cyklopy - Thais będą dla Ciebie na tym lvl'u bardzo dobre. Profit też będziesz miał.

Opublikowano

@up / 2up

na moim serwie WSZYSTKIE facc cyce są oblegane przez 100+ boty knighty. pod thais - 105 sternum 211, poh 127
mintwalin jest oblegane przez "skórkowców" i szczerze będąc tam z nimi miałem 7k exp/h gdzie jak złapałem chwile wolnych cyców miałęm 21k.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

@up / 2up

na moim serwie WSZYSTKIE facc cyce są oblegane przez 100+ boty knighty. pod thais - 105 sternum 211, poh 127

mintwalin jest oblegane przez "skórkowców" i szczerze będąc tam z nimi miałem 7k exp/h gdzie jak złapałem chwile wolnych cyców miałęm 21k.

Skoro tak - dwarfy, głównie Guardy bij z wand of decay, bo najlepiej - luruj tak, aby jak najmniej używać Flam Hur'a.

Dalej - nieumarli na Ghostlandzie albo Facc Tombie. Hellgate mógłbyś spróbować bez EB i DS'ów tylko z Energy Ring'iem.

Cyklopy - Mt. Sternum / niedaleko wieży magicianów.

Opublikowano

Gdzie bocić? Głównie chodzi o zarobek :)

Knight (FACC) 26 lvl, 3 mlvl, skille-52/49 z eq: Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Dragon Shield i Knight Axe.

Opublikowano

Knight (FACC) 26 lvl, 3 mlvl, skille-52/49 z eq: Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Dragon Shield i Knight Axe.

Rotwormy na fibulii/wschod od thais , ewentualnie kopalnia dwarfów ^_^

Opublikowano

Swamp Trolle w Venore. Slug Drug u mnie 300k, Medicine Pouch 1k a na 2h bocenia mam ok. 15 Medicine Pouch (na respie oczywiście biega wiele innych botów).

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie się wybrać ? FACC, Knight 25 lvl , skille 54/50 , EQ porządne ( Knight Axe ,Armor ,Pants , Zaon butki , helmet of the lost ,tower shield , platinum amulet)

sygnatura.png

Opublikowano

Gdzie się wybrać ? FACC, Knight 25 lvl , skille 54/50 , EQ porządne ( Knight Axe ,Armor ,Pants , Zaon butki , helmet of the lost ,tower shield , platinum amulet)

Cyklopy, orc tower, ew. dorób 80/80 i soluj dragi pojedyńczo.

Opublikowano

Mount Sterum (tomb po cyclopsami w Thais) lub możesz próbować corymy, ale tam masa botów na pewno będzie.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie postawic bota ? Knajt lv 44 , skille 78/70. eq d shield b robe b legs boh crus helm PACC! Chce zeby byl exp jak i zarobek xD ? ? ?

Cyclopolis/Mistrock/Żółwie/Corymy

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie postawic bota ? Knajt lv 44 , skille 78/70. eq d shield b robe b legs boh crus helm PACC! Chce zeby byl exp jak i zarobek xD ? ? ?

Żółwie/piraty/Cyclopolis na edron.

Opublikowano

Poszedłbym na Mutated Humany ewentualnie na Corymy.