Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ek 35 lvl demon helm mpa golden legi mms skile 64/64 ewentualnie mogę doskilować do 70/70. jchodzi mi o jakieś miejsce do bocenia z niezłym expem. może być lekkie waste ale dosłownie lekkie :)

ostrywariat.png

Opublikowano

ek 35 lvl demon helm mpa golden legi mms skile 64/64 ewentualnie mogę doskilować do 70/70. jchodzi mi o jakieś miejsce do bocenia z niezłym expem. może być lekkie waste ale dosłownie lekkie :)

Ja bym nim w sumie sprobował na dobrym scrypcie malpy na banucie.

Jesli bot by ogarnial mial bys tam swietne miejsce.

Opublikowano

Próbowałeś piraty na yalahar? Albo zolwie na liberty bay?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

doskilować coś czy skile mogą zostać takie jakie są? a do czego mi ten skrypt? zrobię wpt i gra gitara ;d

SKille spróbuj docisnąć do 75/75 albo 80 jak Ci się uda :D

Opublikowano

doskilować coś czy skile mogą zostać takie jakie są? a do czego mi ten skrypt? zrobię wpt i gra gitara ;d

Po co skillowac , exp normalnie a na noc stawij postac na off train:)

Opublikowano

to jeszcze się zapytam gdzie bocic 35 ek demon helm mpa golden legi mms skile 70/70 żeby było jak najwięcej kasy. exp też jakiś tam może być ale najbardziej chodzi o kasę.

ostrywariat.png

Opublikowano

to jeszcze się zapytam gdzie bocic 35 ek demon helm mpa golden legi mms skile 70/70 żeby było jak najwięcej kasy. exp też jakiś tam może być ale najbardziej chodzi o kasę.

Mozesz sprobowac barbariany maly resp juz albo tomby w ankh , ew nie wiem jakby to wygladalo ,ale ten niski poziom na hero cave co lataja priesty etc :)

Opublikowano

to jeszcze napisz gdzie co jest bo pierwszy raz pacc więc jeszcze się nie orientuje co gdzie jest a te poradniki na gogle to o kant dupy ;d

ostrywariat.png

Opublikowano

Gdzie expić 32 knightem? Skille : 81/80.

Eq : demon armor, demon helmet, zaoan legs, epee, boots of haste, softy, około 30k na vaste ;)

Opublikowano

Gdzie expić 32 knightem? Skille : 81/80.

Eq : demon armor, demon helmet, zaoan legs, epee, boots of haste, softy, około 30k na vaste ;)

Jesli FACC to:

Amazon Camp, Tomb, Mountsternum

Jesli PACC to:

Magiciany, Cyclopolis, Mutated Humany, Tomby, Mino Darashia

Opublikowano

Jesli FACC to:

Amazon Camp, Tomb, Mountsternum

Jesli PACC to:

Magiciany, Cyclopolis, Mutated Humany, Tomby, Mino Darashia

tylko u mnie na candii na amazon camp boty, mountsternum tez,

a o jakim tombie mowisz? narazie expie na dark cathedral ale tam 100k expa na 2h ;)

expilem na d lair, ale tam czasami po 10 osob na bocie..

a na corymach dalbym rade, nie chce tak wastowac, bo pomagam kolezance xD

Opublikowano

Siemanko, gdzie najlepiej expić EK 28 lv skille 65/57 PACC oczywiście.

z góry dzięki za pomoc :)

Zrob sobie taska na tarantule i stone golemy.

Potem bij mutated humany/raty na yala .

Od 40-45 mozesz bic dragi na darashi , , potem jesli chcesz kasy to barbariany na duzym campie :)

Opublikowano

Siemanko, gdzie najlepiej expić EK 28 lv skille 65/57 PACC oczywiście.

z góry dzięki za pomoc :)

ja bym bił cyce na edron , masz 4 poziomy i jak wolny resp to niezle leci , ja tam do 50 expiłem.

Opublikowano

Elo, elo

Pacc

68 EK

skille 88/76 axe

6 m lvl

eq crusader helmet,bohy,carapace shield,warrior axe,zaoan legs,blue robe,

chodzi mi o to zeby puscic go a nicke z malym waste i nie musi byc taki profif ale exp byl ~ dobry

i

pacc

94 ed

68 m level z eq

bohy,jakis armor co 12 arm +15 speeda,+1 m lvl, czapka +1 m lvl, medusa shield,glacier kilt - magma legs, muck rod(od 65lvl wali z ziemi) glacier rod(od 65 lvl wali z lodu).

gdzie by tak pusic na noc zeby wbil chociaz level w nocy i wyjsc na zero mniej wiecej

Opublikowano

Elo, elo

Pacc

68 EK

skille 88/76 axe

6 m lvl

eq crusader helmet,bohy,carapace shield,warrior axe,zaoan legs,blue robe,

chodzi mi o to zeby puscic go a nicke z malym waste i nie musi byc taki profif ale exp byl ~ dobry

i

pacc

94 ed

68 m level z eq

bohy,jakis armor co 12 arm +15 speeda,+1 m lvl, czapka +1 m lvl, medusa shield,glacier kilt - magma legs, muck rod(od 65lvl wali z ziemi) glacier rod(od 65 lvl wali z lodu).

gdzie by tak pusic na noc zeby wbil chociaz level w nocy i wyjsc na zero mniej wiecej

Powiedz mi jedno, co to za armor dla sorca co daję 15 speeda i 12 arma?
Opublikowano

Gdzie expić?

45 palek, PACC.

skille 82/68, eq: Crusader Helmet, Paladin Armor, Blue Legs, Mastermind Shield, Bohy, Royal Spears lub Enchanted Spears.

zmien helmet.

a exp na mount stenum /dwarfy w kazzo/a nawet ta wyspa co sa bug raidery bonebeasty etc ( swiat musi miec dostep)

Opublikowano

50 ek demon helm mpa golden legi mms skile 72/72 miejscie do zarabiania kasy i miejsce do dobrego expa (bez bota :D) chodzi mi o odzielne miejsca do kasy i expa ewentualnie miejsce z dobrym expem i kasa ^^

ostrywariat.png

Opublikowano

50 ek demon helm mpa golden legi mms skile 72/72 miejscie do zarabiania kasy i miejsce do dobrego expa (bez bota :D) chodzi mi o odzielne miejsca do kasy i expa ewentualnie miejsce z dobrym expem i kasa ^^

yalahar alchemist -mutated raty/humany/tigery i bog raidery.

barbarian camp a nawet mozesz sie porwac na hero na yala