Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie mam pomysłu gdzie bocić 13 druida z słabym eq:/

Chodzi mi o miejsce gdzie będzie mniej pk ( może być wolniejszy exp byleby było mało pk )

Dzieki i pozdrawiam :)

Thais na wschód roty [nie mylić z świątynią], amazonki kolo venore [nie amazon camp] te jak się idzie do veno

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie, jakie taski na 78 ek poza mutated mozna robic z w miare dobrym expem i bez waste?

Tak na gsy na forb.

Opublikowano

Gdzie expic Knigtem lvl26 skile 60/57

Roty na fibuli, mount stenum , amazon camp kolo venore

Opublikowano

Gdzie bocić 60 ek? Mistrock i alchemist odpada bo tam masa ludzi/botów. Eq: rh, mpa, mms, golden legs, boh/steel boots, platinum amulet, heroic axe. Skille 84/81

Novum.png

Opublikowano

Gdzie bocić 60 ek? Mistrock i alchemist odpada bo tam masa ludzi/botów. Eq: rh, mpa, mms, golden legs, boh/steel boots, platinum amulet, heroic axe. Skille 84/81

Ja bym sprobował barbariany , albo vampy na edron

Opublikowano

Dragony, piraty[na yalahar], craby na lb

Opublikowano

gdzie bocić cashmakerem secura, w chwili pisania tego posta ma 14lvl. bot chodzi cały dzień więc może się coś zmienić.

skille aktualnie 35/26

facc

eq: jagged sword, soldier helmet, brass legi, brass armor, l bootsy, steel shield (wszystko początkowe)

Opublikowano

gdzie bocić cashmakerem secura, w chwili pisania tego posta ma 14lvl. bot chodzi cały dzień więc może się coś zmienić.

skille aktualnie 35/26

facc

eq: jagged sword, soldier helmet, brass legi, brass armor, l bootsy, steel shield (wszystko początkowe)

fibula roty?

Opublikowano

skille aktualnie 35/26

facc

Roty na wschód od thais jak wolny resp to exp jest dobry

Opublikowano

Gdzie expić druidem od 8 do 50 na paccu?

Dobij byle gdzie 20 i wtedy taski u adamsa na tarantule (zarobisz0 potem polecam mutated humany , zwykle lizardy na PH a na okolo 40-45 polecam workery.

Opublikowano

gdzie bocić 100 knight | facc | 89/84

Dragi venore

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Gdzie skillować Palladynem 9 lvl 32/20 Facc

Trolle na venore , roty thais

Opublikowano

Roty za dużo mi bija a na Venore na trollach boty siedzą

W takim razie pokieruj się do Ab'Dendriel. Nawet jak trolle będą zajęte to szybko wbijesz skill i przeniesiesz się na roty na Polach Chwały pomiędzy ab i carlin

Ja mam pytanie. Mam 57EK skille 79/74, potrzebuję 3 różnych miejscówek do expa. byłem na dragonach na darashii ale wychodzę na 0. Na tortoisach chyba za mały exp/h, małpy nawet nawet. Barbariany chyba się pozmieniały, bo jak płynę tratwą z NPC Buddiel hi>go>camp>yes. to mnie wynosi na jeden camp a chciałbym jakiś większy. Potrzebuję porady na expowisko dobry exp + waste, średni exp bez waste oraz po prostu dobra kasa. Dziękować z góry :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W takim razie pokieruj się do Ab'Dendriel. Nawet jak trolle będą zajęte to szybko wbijesz skill i przeniesiesz się na roty na Polach Chwały pomiędzy ab i carlin

Ja mam pytanie. Mam 57EK skille 79/74, potrzebuję 3 różnych miejscówek do expa. byłem na dragonach na darashii ale wychodzę na 0. Na tortoisach chyba za mały exp/h, małpy nawet nawet. Barbariany chyba się pozmieniały, bo jak płynę tratwą z NPC Buddiel hi>go>camp>yes. to mnie wynosi na jeden camp a chciałbym jakiś większy. Potrzebuję porady na expowisko dobry exp + waste, średni exp bez waste oraz po prostu dobra kasa. Dziękować z góry :)

Próbowałeś piraty na yalahar? Niezła kasa z nich jest

Opublikowano

Próbowałeś piraty na yalahar? Niezła kasa z nich jest

Starz dobrze mnie zrozumiałeś? nie potrzebuję tylko jednego expowiska.

Ale dziękuję za sugestię. Mówisz dobry resp tam jest i dam radę wyciągnąć ładną kasę? Ogólnie to lubię pirate outfit na pewno będę go robił.

Mam całego citizena, może macie jakieś propozycje jaki addon w miarę tanio zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Starz dobrze mnie zrozumiałeś? nie potrzebuję tylko jednego expowiska.

Ale dziękuję za sugestię. Mówisz dobry resp tam jest i dam radę wyciągnąć ładną kasę? Ogólnie to lubię pirate outfit na pewno będę go robił.

Mam całego citizena, może macie jakieś propozycje jaki addon w miarę tanio zrobić?

beggar ,hunter , wizard to takie jedyne taniochy;0