Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie skilować na drugiej postaci ,żeby nie chodziło dużo osób i aby dało się zlurować 2 wilki ,spidery cokolwiek.Ważne też ,żeby to było gdzieś na poziomie na który wchodzi się po schodach ,bo to ważne gram na medivi 7.4 tibia i ludzie przez cała mape lurują potwory i zabijają ;( 

1373701876-U969346.jpg

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie skilować na drugiej postaci ,żeby nie chodziło dużo osób i aby dało się zlurować 2 wilki ,spidery cokolwiek.Ważne też ,żeby to było gdzieś na poziomie na który wchodzi się po schodach ,bo to ważne gram na medivi 7.4 tibia i ludzie przez cała mape lurują potwory i zabijają ;(

Nie wiem, czy na 7.4 była ta dziura, ale patrząc na mapki to tak, idź tutaj, są raty/rotwormy i nikt Ci nic nie zluruje.

hN3vo5S.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

facc Knight-48 lvl  skille 80/70  EQ Magic Plate Armor,Zoan Helmet,Zoant Legs,MasterMind Shield,Bohy,Assassin Dagger.

Szukam miejscówki  pod EXP jak ,w miarę wyrównany waste lekkie może być (mogę być na minus),Full Afk ale nie musi być.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

dawno nie bocilem moich cashmakerów, czas to zmienić.

Chcę więcej $$ i nabić im szybko lvl żeby każdy na corymy szedł

55 lvl;  67/56

59 lvl 68//56

79 lvl 75/66 - corymy?

77 lvl 84/78 - corymy?

40 lvl 56/47

41 lvl 54/45

40 lvl 56/49

f1a327ea2f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,chcialem was zapytac gdzie moge expic 100lv MS .siedzialem na DL darashia DL venore ,Ancient scaraby na mother,scaraby i lwy na lion gate oraz oramond.ale są to strasznie oblegane expy a expienie na tych samych potworach od jakis 30-40lv stalo sie tak monotonne ze juz rzygam dlami minosami i ancientami.slyszalem o water elemental i lizardach .watery jakos mnie nie urzekly na lizardach nie bylem zaatanawiam sie nad zrobieniem questa zeby miec dostep do fenrock prosilbym zebyscie mi doradzili gdzie moge expic od 100 do 200 lv Ms.hajs na manasy i sd czy inne runki bez ograniczen.eq:royal scale robe,yala mask,softy/bohy,dwarven legi,spellbok na 80 +3mlv wand na 65 od ognia lub energii prosze o pomoc jezeli ktos zna dobre expy na ktorych wycisne 500k/h +.moglibyscie odrazu podac expowiska na pozniejsze lv zebym za tydzien nie pisal nowego tematu ;) pozdrawiam green berry.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

106 ED

81MLVL bez EQ

EQ:

Royal scale robe

Yala mask

dwarven legs

Snake God's Wristguard/Necro shield

Bohy/Softy

Glacial Rod

Interesuje mnie only PG i tylko AVA,GFB,Thunderstorm rune, oraz w miarę bezpieczne miejsce

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

72EK
83/76

EQ:
Zaoan Helmet, MPA, Dwarven Legs, Bohy,Demon shield, Crystalline Sword.

Yielothax wchodzą grę jak najbardzej, jednak chwilowo potral jest wyłączony i nie mam pojęcia gdzie expić. 

Opublikowano

72EK

83/76

EQ:

Yielothax wchodzą grę jak najbardzej, jednak chwilowo potral jest wyłączony i nie mam pojęcia gdzie expić. 

mutated tigery nawalaj, spory profit na sabre toothach.

Opublikowano

72EK

83/76

EQ:

mutated tigery nawalaj, spory profit na sabre toothach.

Opublikowano (edytowane)

27EK PACC

72/65

EQ: Plate set, Steel helmet, Guardian Shield, Crimson Sword, Bohy

Aktualnie zrobiłem taska na tarantule i robie na terramite.

Chodzi mi o to gdzie dobrze przyexpić.

Edytowane przez Mazzler

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siemanko :D

Wróciłem do tej naszej wspaniałej gry i... Mam 55 MS 45 mlvl. Dużo sie pozmieniało i kompletnie nie wiem gdzie zdobywać doświadczenie w szybki sposób. Kaska czy loot się nie liczy. TYLKO EXP! Ktoś poleci jakieś fajne miejsce gdzie lvl szybko wpada a ryzyko śmierci nie jest jakieś mega wysokie  ? Pozdrawiam :14_relaxed:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema że zbliża się double loot mam pytanie jaki boss z boss tasków jest najlepiej opłacalny pod względem loota. 

Co polecacie bić???

Dnia 22.08.2017 o 18:18, Marchwj napisał:

Ogólnie wszystkim, którzy nie wiedzą gdzie expić polecam ten dokument: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_fRHDTKVrTAeGSVnYNU7bObFOTocKHCPTq31VW6c8Gk/pubhtml#

To jest chyba poradnik gdzie bocic na hexerze do niczego innego się nie nadaje.

HDD1SRE.png                            

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Cześć, 120ed, gdzie kasę robić? expa może być na minus :D Tylko kasa się liczy :p Pacc

Edytowane przez Krayter
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

LV:55,ek

Skill:63/60

EQ:zaoan helmet,dsm,zaoan leg,boh,butterly ring,platinum amulet,relic sword,rift shield

Gdzie expic?Chodzi mi o szybki exp,moze byc waste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lvl: 44 RP

skill: 74/60

EQ: rh, paladin armor, blue leg , boh , platinum amulet , demon shield

Gdzie expić ? Zależy mi na szybkim expie , może być z waste .

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 19.04.2018 o 17:28, pancza napisał:

lvl: 44 RP

skill: 74/60

EQ: rh, paladin armor, blue leg , boh , platinum amulet , demon shield

Gdzie expić ? Zależy mi na szybkim expie , może być z waste .

dużego wyboru nie masz, dragi darashia lub vampire cave edron, niestety paladynem za szybko nie poexpisz na takim levelu, chyba, że ogarniesz sobie jakies th to wtedy można uderzyć na hellspawny

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

lvl: 350 EK

skill: 124/110

Gdzie bocić aby jak najszybciej wbić lvl? Kasa nie gra roli bo to i tak ots XD Najlepiej jakieś mało popularne miejscówki bo np taka banuta odpada, wiecej botow niz mobow

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

EKpng_qwqehhx.png Prosiłbym o małą rozpiskę gdzie expić aby wbić szybko lvl. Interesuje mnie do 130. Golda mam sporo więc o waste się nie martwię, czy zmianę wyposażenia. Z góry dzięki.