Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

profession: Knight
Level: 90
Pacc/Facc: facc
M-Level: 6
Skills: 74/70
EQ: k set, warrior helmet, warrior axe
XP/MM: best way to quick earn for tibia coins and buy premmium smile.png

Level: 45
Skills: 70/64
EQ: k set, warrior helmet, epee
XP/MM: exp min. best way to quick earn for tibia coins and buy premmium smile.png

Opublikowano

Gdzie expić druidem od 8 lvl'a?

Gdziekolwiek wbij ten 13 żeby mieć exori tera, zrób Yalahar i idź Mistrock z stealth ringami.

A jeśli mam 13 i Facc to gdzie expić? Jak zdobyć exori tera? W jakim sensie zrób Yalahar? :P

Opublikowano

Gdzie expić druidem od 8 lvl'a?

Gdziekolwiek wbij ten 13 żeby mieć exori tera, zrób Yalahar i idź Mistrock z stealth ringami.

A jeśli mam 13 i Facc to gdzie expić? Jak zdobyć exori tera? W jakim sensie zrób Yalahar? :P

Dostęp do Yalahar*, ale na faccu tego nie zrobisz. Exori tera też nie kupisz na faccu. Idź na jakieś AC/Mount Sternum.

Opublikowano

Level: 90

M-Level: 6

Skills: 74/70

EQ: k set, warrior helmet, warrior axe

XP/MM: best way to quick earn for tibia coins and buy premmium smile.png

Level: 45

Skills: 70/64

EQ: k set, warrior helmet, epee

XP/MM: exp min. best way to quick earn for tibia coins and buy premmium smile.png

90- orc fortress. 9-12k/h (+ bonus Old backpack)

45- "facc tomb"mount sternum nieumarłe 3-4k (chyba,że bonelord eye w cenie :) ), ew. rorc 4-5k/h

Opublikowano

porfesja: ED

lvl: 60

PACC

m-lvl: 48 z eq

eq: bohy, terra legs, focus cape, spellbook,rody itd

największy exp/h ale z niedużym waste i żeby nie zbyt łatwo było paść. Gram ręcznie z botem na healera i spellcasta 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja uwielbiałam expić ze znajomymi (sama się bałam :D) na... kurczę, jak ta wyspa się nazywała? Było tam mnóstwo skorpionów, scrabów, szkielecików i tak dalej.

Opublikowano

Ja uwielbiałam expić ze znajomymi (sama się bałam :D) na... kurczę, jak ta wyspa się nazywała? Było tam mnóstwo skorpionów, scrabów, szkielecików i tak dalej.

Tomby na północ od Ankrahmun? Raczej o tym mówisz :)

Opublikowano

O, to, to, to! :D Kupa wspomnień. Jest jeszcze to miejsce, czy po którejś nowelizacji wywalili Ankh?

Opublikowano

O, to, to, to! :D Kupa wspomnień. Jest jeszcze to miejsce, czy po którejś nowelizacji wywalili Ankh?

Jest, Cipsoft nie ma w zwyczaju usuwać to co wcześniej dodał :)

Opublikowano

Witam. Wracam do gry po bardzo długiej przerwie. Mam 150 ed. Gdzie nim expić solo i z ek żeby chociaż na zero wyjsc z lootem. Pamietam, ze kiedys expilem na hellspawnach w yalahar, ale przez 5 czy 6 lat pewnie troche sie zmienilo...

Opublikowano

No nie wiem. Pamiętam, że Cipsoft wywalił chociażby parę itemów ;>

Masz rację, poczytałem trochę i w 1999 roku usunęli 2 przedmioty :D

Niestety nie grałem wtedy i nie wiedziałem ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

230 ed, glooth bandity odpadaja poniewaz jedna gildia ma tam swoje boty 24/7. Cos oprocz hero fortress i lizard city.

waste czy profit? Tak to bym polecał banute z sd katować albo goroma medusy/serpent spawny. :D

graphic.png

Opublikowano

230 ed, glooth bandity odpadaja poniewaz jedna gildia ma tam swoje boty 24/7. Cos oprocz hero fortress i lizard city.

waste czy profit? Tak to bym polecał banute z sd katować albo goroma medusy/serpent spawny. :D

robie taski wlasnie na banucie z sd ale tam lipa z expem i lootem, exp bez staminy to 450k/h a loot -30/+20k/h

Opublikowano

robie taski wlasnie na banucie z sd ale tam lipa z expem i lootem, exp bez staminy to 450k/h a loot -30/+20k/h

to ja nie wiem jak ty expisz :O ja na quarach robie 500/600k na godzine. Na banucie tak samo mam. Zależy jaki lvl i mlvl masz. ale jak 450k/h tylko robisz to bardzo slabo.

graphic.png

Opublikowano

to ja nie wiem jak ty expisz :O ja na quarach robie 500/600k na godzine. Na banucie tak samo mam. Zależy jaki lvl i mlvl masz. ale jak 450k/h tylko robisz to bardzo slabo.

boce, wiecej sie nie da tam wyciagnac.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, gdzie polecacie żeby postawić knighta 370 dobry skill na bota ? Liczy się tylko exp, asury odpadają, banuta zabocona. 

hive east tower, Oramond Tower niedlugo mozesz próbować, Seacrest Serpenty, Mury na razachai, jak masz eda to mozesz na navi stawiac.

Opublikowano

Gdzie expić druidem PACC 52lvl 35mlvl 80cc do wydania chce wbić szybko lvl ancient scaraby odpadają!

Gdzie expić druidem PACC 52lvl 35mlvl 80cc do wydania chce wbić szybko lvl ancient scaraby odpadają!

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif