Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Odpowiem bo padło pytanie gdzie expić 45 sorcem z małym waste i szybkim expem. Więc jeżeli możemy sobie pozwolić na 2k waste na 1h expa to polecam Earth Elementale na Edron. Jak widać na załączonym screenie exp zacny profitu niema ale lvl idzie szybko z małym waste. Na dragonach z frigo poszło by 4 razy tyle waste co tutaj a expa prawie tak samo  ;)

07578846696833510882.jpg

Edytowane przez KnycelBDG
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

jakie eq ?

1. Edron Cyclopolis + Optymalnie Zakładanie Stealth Ringa jak będzie smith i dron, albo dopasowane do tego co w jakich ilościach za ile bedzie Cię bilo żebyś miał czysty profit bez waste. Skile słaboo masz ja na 30 palku mam 85/75

2. Spróbuj yalahar mutated human jak dasz radę profit dziennie po 200K-300K i szybko wbijesz 70-80lvl

Wszystko zależy też od skryptów i bota jakiego używasz. Jeżeli masz profesionalny skrypt to dasz radę i tu i tam z profitem jeżeli masz kiche albo jakiegos bbota to nawet nie startuj. Bynajmniej ja bym tak zrobił na Twoim miejscu

Edytowane przez KnycelBDG
Opublikowano

Siema 180 lvl EK [PACC]

szukam jakiegoś expa pod z*******y profit co polecacie ?? 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Chciałbym wam polecic do zarobku taska na piraty nie dość że profit z expa jak na zdj to jeszcze za bosy ładne sumki i itemki. Pozdrawiam

x2YCSpr.jpg

Co to za  bot?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Chciałbym wam polecic do zarobku taska na piraty nie dość że profit z expa jak na zdj to jeszcze za bosy ładne sumki i itemki. Pozdrawiam

Dodany obrazek

Co to za bot?
Windbot, płatny.

Opublikowano

Mam 272 MS'a na OTSie powiedzcie gdzie mogę poexpić/postawić bota ? Żeby był duży exp może być waste mam w c**j hajsu. Jakieś mniej popularne expowiska. Gram na serwerze Hexana.net więc wchodzą mapy na tym serwie 

Opublikowano

32c54fecc0ad.png

Na czym bocić żeby był profit ? dosyć duży a w sumie jak najwiekszy :)

Jeżeli dalej potrzebujesz info - wyrmy vandura (liberty bay)

farmienie pieniązków ręczne 

pacc palek  65/50  32

task tarantule port hope, task carniphile tiquanda laboratory, przy odrobinie szczęścia możesz nieźle zarobić

Opublikowano

40 ED - 57 Magic 
Gdzie expić? 
Oraz pytanko, jak to z tymi botami? banują? Bo widzę, że spora ilość osób boci  i to srogo :D

• 3 tygodnie później...