Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Leć expić tylko pytanie czy masz pacc :> Jak tak to leć dragony na darashii, przyjemny nawet exp + zarobek dobry, mutated raty + task tutaj z kasa no tak 50/50 z bossa jak coś poleci dobrego to ze wszystkich huntów + będzie :P Zombie na yalahar ( bez Licha ) fajny exp. wyciągałem tam 170k/h na green staminie szybko lvl wpadał + robiłem loot bagi  sporo leci halber, steel helmetów i battle hammerów :P

Jeżeli masz facc no to takim lvl lekko możesz próbować d lair venore lub na pohu expić, wziąć fire walle i do okoła biegać z gs'ami :P corymy tam to na mega proficik możesz expić dziennie jakbyś ostre pg zrobił to myślę, że z 50k+ byś miał :P

Skille jak na ten lvl masz dobre :) helmet wymień na demon albo zaoan helmet :)

puki co nie stać mnie na nic lepszego niż crus helmet bo z questa jest a co do expa mutated raty gdzie są i od kogo taska wziąść??

Edytowane przez Kartox
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

puki co nie stać mnie na nic lepszego niż crus helmet bo z questa jest a co do expa mutated raty gdzie są i od kogo taska wziąść??

u grizzliego adamsa na port hope, mutated humany są na arenie w yalahar :P

graphic.png

Opublikowano

u grizzliego adamsa na port hope, mutated humany są na arenie w yalahar :P

czyli proste muszę zrobić dostęp do yala czy jakieś misje żeby się do nich dostać?

Opublikowano

Zależy mi tylko na dobrym zarobku.

Poproszę o miejscówki FACC / PACC

Knight, Lvl 60, skille 70/70, eq knight set

sygnatura.png

Opublikowano

witam mam 55 knighta 65/58 skille to moj cashmaker dlatego taki slaby skil i mam takie pytanie gdzie na faccu postawic go na bota by szybko sie wzbogacic exp moze byc maly, bez roznicy

Opublikowano (edytowane)

50lv knight skille: 73/67 brak pacc głównie chodzi o exp ale żeby nie było waste (najlepiej jakby był jakiś skrypt na xeno) to moje eq : http://scr.hu/0n9b/w9406dzisiaj zmieniam na relic sworda 

Edytowane przez ReDDi
Opublikowano

powiedzmy 10 takich kont

LVL: 8

PROFA : knight

EQ: maksymalnie mogę zakupić plate set

SKILE: nie będę skillował

Gdzie zarobie na początku gry, dodam, że na swampach biega moje dwa boty i jakieś 4 inne, więc troszkę lipton, gram na serwie non-pvp. Używam xenobota i wszystkie konta facc.

Opublikowano

powiedzmy 10 takich kont

LVL: 8

PROFA : knight

EQ: maksymalnie mogę zakupić plate set

SKILE: nie będę skillował

Gdzie zarobie na początku gry, dodam, że na swampach biega moje dwa boty i jakieś 4 inne, więc troszkę lipton, gram na serwie non-pvp. Używam xenobota i wszystkie konta facc.

Hmm, 2 możesz puścić na rotwormy Fibula, a resztę to gdzieś na kopalnie w kazo :p Iron ore i można się troszkę dorobić :P na waspy możesz puścić kolo ab, amazon camp venore.

graphic.png

Opublikowano

gdzie bocić 40 lvl knight 70/70?

a masz pacc czy facc i jakie eq?

graphic.png

Opublikowano

gdzie expić knightem 44 PACC skille 77/70

Dla zarobku i też w miarę dobrego expa to proponuje Ci mutated humany na yalahar :p 

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Facc, Gdzie expić ? (Oprócz Corymów) Chodzi mi o jakiś w miare dobry exp i profit bo narzie n tym lvlu moje tatytyki to około 40k expa/h i około 3-4k/h czyli do dupy  :) proze o pomoc będą plusy !

9403814213403901082122.png

Edytowane przez ThePein
Opublikowano

Facc, Gdzie expić ? (Oprócz Corymów) Chodzi mi o jakiś w miare dobry exp i profit bo narzie n tym lvlu moje tatytyki to około 40k expa/h i około 3-4k/h czyli do dupy  :) proze o pomoc będą plusy !

9403814213403901082122.png

Dark Catedral, Facc Tomb czyli mount sternum, Ghostland, POH tylko nie cały bo waste będzie. na Drill wormach możesz spróbować ale pewnie lipe będziesz miał.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

60 EK pacc skille 85/80.
EQ - MPA, Nightmare Shield, zoan legs, zoan helmet, boh/soft no i mistic blade. Pytanie brzmi czy dam rade bocic w Svargrond Hidden Cults. Używam WindBota na licencji.
Ew jeśli jakieś zmiany w eq sugerujecie żeby mieć większą ochronę przed czymś proszę śmiało. Gold nie gra roli.

Edytowane przez Ballde27

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzie bocic 100 rp - dla expa . Oraz gdzie bocic by był mega profit a exp moze byc malutki

Gdzie bocic knightem 32 lvl skille 50/45?

Knight armor,knight legs,platinum amultet,steel helmet,dragon shield,cowtana

Mintwallin, Mount Sternum, Ancient Temple, Ghost Land :rolleyes:

Gdzie bocic 100 rp

- dla expa

- dla mega kasy

Opublikowano

Gdzie bocic knightem 32 lvl skille 50/45?

Knight armor,knight legs,platinum amultet,steel helmet,dragon shield,cowtana

Pacc facc?

Jak pacc to zrób sobie nim taska na tarantule, crocodile, tortoise, mammothy. Będziesz miał sporo kaski.

Jeżeli facc to rotwormy na fibuli albo koplanie kazoo.

Siemanko ; )

Gdzie bocić ek 101lvl , skil: 91/84?

jakie questy zrobić na fajne expowiska ;)

Prosze o odp

Culty możesz bić bardzo fajna kasa z tego, Bog Raidery, Dragon lair darashia, gnome crystalcruscher, green djin, brimstone bugi, ice witch temple.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić ręcznie solo bądź z ek lub ms ? 40 lvl (nie patrze na waste)

Miejsce żeby szybko lvl wchodził

No tylko jaką Ty masz profesje? Obstawiam, że druid.

Ankrahmun i Tomby :p musisz popatrzeć, który by Ci odpowiadał ale peninsula na pewno. Albo Ramoa z ava.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Na 65 skille 75/69 dam rade na corymach na venore ? I jeżeli tak to jak to będzie wyglądać z exp/loot ph (xeno)

Edytowane przez ReDDi