Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 47 lvle - MS i ED (PACC oczywiście)

Będę expił razem z bratem (na MS'ie), co doradzacie?

Expiłem już na Bog Raiderach, Mutated Tigerach itd. Chodzi mi glownie o exp DL'i !

Gdzie go znajdę? 

DL'e Darashia, Fenrock ( ale to dla wyskoich lvli :D ), Goroma, Edron

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam 3 konta wszystkie knight (lvle, 26,26,27). Wszytkie facc

Skille wszystkie około 55/55 (Nie doradzajcie mi żebym nimi skillował bo nie mam na to cierpliwości na faccu pozatym to tylko botki)

Gdzie expić żeby był exp minimum 15k/h i żeby waste było jak NAJMNIEJSZE

Dziękuje

Opublikowano

mam 3 konta wszystkie knight (lvle, 26,26,27). Wszytkie facc

Skille wszystkie około 55/55 (Nie doradzajcie mi żebym nimi skillował bo nie mam na to cierpliwości na faccu pozatym to tylko botki)

Gdzie expić żeby był exp minimum 15k/h i żeby waste było jak NAJMNIEJSZE

Dziękuje

Jednego Stawiasz na Swamp Trolle i zbierasz medicine pouch, drugiego stawiasz rotwormy fibula exp 35k/h+ i dobra kasa, trzeciego Rotwormy folda, albo trolle ab tam też niezły hajs jest :) 

graphic.png

Opublikowano

możesz coś doradzić zamiast swamp trolle ? jest tam tyle botów że nie da sie expić ani nic.

Jakbyś mógł to jakieś mało znane miejsce a gdzie exp by leciał w miare z jak najmniejszym waste.

fibule właśnie sprawdam

a na folde nie trzeba pacca ? bo moje botki to wszystkie facc

Opublikowano

na czym skillować :
Pall 17 lvl FACC(niedługo PACC)
EQ:
Devil helmet
Paladin Armor
Mino Shield
Zaoan Legs

Zaoan Shoes
Obecne skille :
60/50
Obecnie skillam na dwarfach small stonami ale zaczynają padać dość szybko. Piszcie propozycje :)

Opublikowano

25 Druid

Pacc

Gdzie expić? Task z tarantulami done

to zrób jeszcze taska z terramite, lepszy exp od cyclopow :)

25 knight, facc, 60/60, gdzie skillować? Slimy szybko padają z knife'a :<

Tylko i wyłącznie slimy na full def chyba, że masz kolegę ed/ms to Ci postawi monka

na czym skillować :

Pall 17 lvl FACC(niedługo PACC)

EQ:

Devil helmet

Paladin Armor

Mino Shield

Zaoan Legs

Zaoan Shoes

Obecne skille :

60/50

Obecnie skillam na dwarfach small stonami ale zaczynają padać dość szybko. Piszcie propozycje :)

Jest fajne miejsce na AB, w którym zamykasz slimy w pokoju i bijesz te przywołane przez matke i lurujesz na siebie 2 raty żeby Ci shield wchodził ja tam skilowałem do 75 :)

graphic.png

Opublikowano

@apolounis

wejdz na tibia wiki wpisz "ab'dendriel" i Ci mapka wyskoczy tam gdzie nr 22 tam musisz szukać wejścia, jest ono za drzewkiem tak ukryte, wez shovel, rope i machete :)

graphic.png

Opublikowano

Gdzie Skillować?
Knight FACC (Carlin, ale myślę nad przeprowadzką do Kazo)
20 lvl 50/48
Eq Crown set i shield, Crimson sword.
*bez botowania*

Skillowałem na rotach.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Gdzie Skillować?

Knight FACC (Carlin, ale myślę nad przeprowadzką do Kazo)

20 lvl 50/48

Eq Crown set i shield, Crimson sword.

*bez botowania*

Skillowałem na rotach.

W takim razie Dwarfy w Kazzo, bo chyba jeszcze nie wytrzymasz na Slimach.

Opublikowano (edytowane)

gdzie robić dobry profit oprócz corymów? Chcę zabotować dla scrolla :)

Lvl, skile, profesja :D?

Edytowane przez Marchwj

Opublikowano

no witam panstwa, jak zapewne wiecie niedawno polaczono kilka serwerow, a ja znalazlem sie w tym nieszczesliwym gronie :/. wiekszosc miejscowek, z ktorych korzystalem stala sie nieoplacalna/zbyt niebezpieczna. zwracam sie zatem o pomoc do Was. szukam malo znanych miejsc do cashmakingu dla noob knightow: jeden z 30 lvl, 3 z 20+. oczywiscie FACC. do tego prosilbym o jakies miejscowki do 'skillowania' (do biegania z knife na full defie, dotychczas korzystalem z Thais North Trolls, ale tam pojawilo sie teraz innych botow od za*ebania, czesto tez PK). miejscowy typu swamp trolle venore odpadaja (jesli nie ma tam botow, to przychodza PK non stop). prosilbym o miejscowe lub 2 dla kazdego cashmakera, interesuje mnie jak najwiekszy zarobek z mozliwie niskim stopniem ryzyka :p

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

Poziom: 100
Profesja: EK
Skille \ Mlvl: 80/80
Ekwipunek: mpa, g legs, mms, draken boots, zao helm
Typ konta: pacc
Rodzaj serwera: npvp
Nazwa bota: xenobot

Dalsze informacje: By nie było waste i exp ponad 80k+

Co sądzicie o drefia necrosy ?

Jakie polecacie questy zrobić na początku pacca ? Jakieś dostępowe, łatwe na kasę itp

Edytowane przez Aev
Opublikowano

@Aev

Jeżeli są w miarę wolne expowiska to polecam spróbować na piratach Nargor (nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie ceny bywają różne i idzie na tym zarobić, o bossie nie wspomnę) lub killer caimanach (wbrew pozorom z gp i perełek, które lecą cały czas idzie wycisnąć ładny profit).

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@Aev

Jeżeli masz niezrobionego taska to oczywiście, że można. Teraz z tymi 'nowymi' potworkami task idzie dosyć szybko, a soul stone to ładny profit.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Pomocnik
Opublikowano

Właśnie go zacząłem robić, ale tutaj loteria z profitem. Na razie jestem na minus, a już ponad 200 mana potionków zeszło. 

Ale wybije się przez taska zdaje mi się, ale potem to już trzeba szukać coś innego.