Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie wybocić?

- 45 RP [87/75]

- 50 EK [84/80] 

- 61 ED [50 mlvl]

Wszystkie postacie pacc.

ED może wastować. EK i RP mają zarabiać.

Ek mutated humany skoro ma być duży profit.

Rp nigdy nie grałem ale myślę, że shadow tomb byłby dobry.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ek mutated humany skoro ma być duży profit.

Rp nigdy nie grałem ale myślę, że shadow tomb byłby dobry.

Tak też czułem, już mam przygotowany skrypcik na yala z mutaded.

Co do RP, wypowie się ktoś kto już nim grał i ogarnia?

Zostaję jeszcze ED, co do expienia to myślę, że frosty lub dl'e, a na bota nie mam pojęcia.

Opublikowano

Zostaję jeszcze ED, co do expienia to myślę, że frosty lub dl'e, a na bota nie mam pojęcia.

EDekiem to może Earth Elementale

RPkiem Cycki Mistrock, Zombie albo Culty na Yalahar, Wyverny na Edron.

Opublikowano

Edkiem polecam ancient scaraby

Opublikowano

36lvl  FACC Knight

Skille 65/63

MPA, MMS, Zaoan Legs, Zaoan Helmet, Steel Boots, Platinum Amulet

Gdzie expić i skillować? A także gdzie mogę postawić bota na całą noc, żebym nie padł. Nie liczy się zysk tylko exp

Opublikowano (edytowane)

36lvl  FACC Knight

Skille 65/63

MPA, MMS, Zaoan Legs, Zaoan Helmet, Steel Boots, Platinum Amulet

Gdzie expić i skillować? A także gdzie mogę postawić bota na całą noc, żebym nie padł. Nie liczy się zysk tylko exp

z takim eq to możesz spróbować mintwallin lub mount sternum:-1 -2, -3 z garlic necklace(chociaż na ten -3 bym uważał)

Skillować polecam na Enraged White Deer, tzn. trapujesz parcelami albo kwiatkami z dwa i skillujesz, white deery nawet na dobrym eq potrafią troszkę uderzyć, ale zalecałbym balance, full def. White deery się leczą, ale to kwestia szczęścia - kiedy i ile się uleczą, radziłbym sprawdzać co 1, 1.5 min. osobiście skillowałem na nich do 75/75, 53 knightem z eq bardzo zblizonym do Twojego.

Edytowane przez Sorontil
Opublikowano (edytowane)

Trochę nietypowo. 30lvl knight powiedzmy eq typu: mpa, demon helmet, golden legs, mastermind shield i stonecutter axe czy tam trochę słabsze jak na ten lvl, bo itemki mogą mieć wymagania lvl. Mam możliwość zakupu pacc scrolla na 30 dni. Gdybym stawiał tak przez 30 dni ciągle postać na skillowanie axe+shielding, odnawiał pasek trainingu i tak ciągle stawiał to jaki skill w 30 dni zrobię? Tak w przybliżeniu. Swiat refugia.

Edytowane przez Yamper

06378525511797333958.jpg

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj cyklopy na Mount Sterum i tomby pod nimi, dwarfy pod Kazo.

Ps zmień hełm na stell/dark !:p

Edytowane przez Marchwj

Opublikowano

http://i.imgur.com/6KlMcC9.png

FACC :<, gdzie expić bez bota, co by za dużego waste nie było

Uuu stary, na Twoim miejscu podciągnął bym trochę mlvl, ale skille jako tako dobre. Polecam to co kolega wyżej, ale mógłbyś też spróbować charlatany w carlin z trochę lepszym eq, tzn knight legi, crus/warrior helmet. :)

Opublikowano

Macie jakieś propozycje, gdzie mogę expić na pacc? 130 Pall, Skile 101/80, full eq. Latałem już na okolnir, forbidden island - hydry, Dl'e darashia i fenrock, wyrmy, lizardy na zao. Ogólnie chciałbym pozwiedzać nowe miejsca.

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Macie jakieś propozycje, gdzie mogę expić na pacc? 130 Pall, Skile 101/80, full eq. Latałem już na okolnir, forbidden island - hydry, Dl'e darashia i fenrock, wyrmy, lizardy na zao. Ogólnie chciałbym pozwiedzać nowe miejsca.

Jak chcesz spróbować czegoś nowego to polecam kopy svar, ale nie obiecuję, że nie będzie waste. Pisząc "lizardy" chyba chodziło Ci choseny, jeśli nie to właśnie to miejsce polecam.

Opublikowano

Hello. Zastanawiam się gdzie lepiej bocić - Amazon Camp Venore czy na dwarfach w Kazordoon? (druid 38 lvl - facc)

Opublikowano

Hello. Zastanawiam się gdzie lepiej bocić - Amazon Camp Venore czy na dwarfach w Kazordoon? (druid 38 lvl - facc)

Według mnie AC, wliczając każdy zakamarek, na Dwarfach więcej botów niż na tym AC. Przynajmniej tak jest w moim przypadku.

Opublikowano

To tak, dawno nie grałem na rl-u i mam kilka pytań (nie znam tych wszystkich nowych respów i w ogóle) otóż gdzie najlepiej mi expić będzie 85 ms 55 m lvl eq: softy/bohy/mms + wszystkie te sety, rózgi, n pvp <Nerana>:  a) z profitem B) z waste.. Najlepiej jakby ktoś podał kilka miejscówek to bym posprawdzał z góry dzięki ;) 

Opublikowano

Knight 21 lvl

K Set/Dragon shield/Wyvern Fang/Devil Helmet/Leather boots

53/52 skille

Gdzie expić ? kopalnia dwarfów odpada tak samo venore camp

Opublikowano

Knight 21 lvl

K Set/Dragon shield/Wyvern Fang/Devil Helmet/Leather boots

53/52 skille

Gdzie expić ? kopalnia dwarfów odpada tak samo venore camp

Corymy Charlatany i Rotwormy pod Carlin, tylko nie wiem, czy nie będą Cię biły jeszcze za dużo.

Opublikowano

Gdzie 120 knightem na FACC'u zarobie najwiecej kasy? Na corymach venore jest dość fajnie, na ofie też, może są jakieś inne miejscówki? Zależy mi na jak największej kasie!

Opublikowano

Gdzie 120 knightem na FACC'u zarobie najwiecej kasy? Na corymach venore jest dość fajnie, na ofie też, może są jakieś inne miejscówki? Zależy mi na jak największej kasie!

Spróbuj Dragon Lair Venore, PoI Gs.

Opublikowano

Też poproszę o pomoc :p

Knight 76lvl, skile 81/75 mlvl 6(niedługo 7)

eq: golden set, royal helmet, pirate boots, carpace shield, crystaline sword

gdzie mógłbym pozbierać kasiore a gdzie wbić szybko lvl? Może być z waste, w banku mam z 10cc

Opublikowano

Też poproszę o pomoc :P

Knight 76lvl, skile 81/75 mlvl 6(niedługo 7)

eq: golden set, royal helmet, pirate boots, carpace shield, crystaline sword

gdzie mógłbym pozbierać kasiore a gdzie wbić szybko lvl? Może być z waste, w banku mam z 10cc

Corymy, Corymy i jeszcze raz Corymy. Tam powinieneś mieć dobry profit i exp.

Opublikowano

Gdzie expic 71 ed (pacc)

eq: softy,spellbok 2mlv,hat of the mad,focus cape,b legs,magma set

Expilem juz na frostach,exp fajny 270k+-,ale troche za duzo kasy na sdki schodzi,a z vis za dlugo sie je bije. Mam z 50cc,ale nie chce wszystkiego wydac na expa, mam tez kumpla 91ek, poradzi mi ktos gdzie moge sam isc expic albo z kumplem? Byl bym wdzieczny, z gory dzieki :D