Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Otoz mam takie pytanie do was. Mam 100 Lvl knight pacc skille 87/79 Eq najlepsze na ten lvl . I sie nasuwa pytanie Gdzie bocić na tym lvlu? Myslalem nad LB Nightstalkery , Killer caimany i Dragony na DArashii . Co byście wybrali?

Opublikowano

Otoz mam takie pytanie do was. Mam 100 Lvl knight pacc skille 87/79 Eq najlepsze na ten lvl . I sie nasuwa pytanie Gdzie bocić na tym lvlu? Myslalem nad LB Nightstalkery , Killer caimany i Dragony na DArashii . Co byście wybrali?

Exp -Nightstalkery

Kasa - krokodylki

Opublikowano

157 paladynem na jakich grimach expić (Chodzi mi o respawn :Yala czy Darashia( i czy te stare czy nowe)?

Mam zamiar szybko expić ( może być waste).

I mam pytanie:Czy wlasnie expic na grmach gdzies czy gdzie indziej aby szybki exp byl.Jesli gdzie indziej to gdzie?

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

A więc tak gdzie moge zarobić w miare kasy i przy okazji coś poexpić ? Jest to 25 knight Facc skille 60+ eq : K Set Crimson sword Dragon Shield . Macie jakieś pomysły ? Bez Bota :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

A więc tak gdzie moge zarobić w miare kasy i przy okazji coś poexpić ? Jest to 25 knight Facc skille 60+ eq : K Set Crimson sword Dragon Shield . Macie jakieś pomysły ? Bez Bota :)

Mount Sternum na Cyklopach, tomby -1 może -2 ale z małymi wastami.

Jeszcze możesz iść na Salamandry w Venore, kasa jakaś jest, oprócz tego wylatują health i mana potiony (często, ja uzbierałem już po 300+), exp jest mniejszy niż na mt, do 12k/h przy pustym respie.

Opublikowano (edytowane)

Ja bym Ci polecił Amazon Camp nad Venore, Dwarfy Kazardoon, Dark Catedral 1poziom (dobra kasa) :p

Edytowane przez Marchwj

Opublikowano

Rotwormy na Fibuli ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Dark Catedral -1 cała katedra, najs exp + kasa.

Opublikowano

Witam mam problem nie wiem gdzie expic z kolega. On ma 100lv ed a ja 90 lvl ek. Może byc waste do 50k/h . Prosze o szybka odpowiedz .

Opublikowano

Gdzie expić [PACC] 

60 lvl rp , skille : 90/86 , eq : crown helm, paladin armor , blue legi , boh , bron : composite Hornbow + onyx arrow lub demon shield i enchanted spear lub royalki.

Chodzi mi gdzie expic tak do 80. od 80 jakoś bym zaczął bić na stepy zao.

I jak napiszecie gdzie expic to napiszcie z jaka bronia mam isc :)

Opublikowano

Gdzie expić [PACC] 

60 lvl rp , skille : 90/86 , eq : crown helm, paladin armor , blue legi , boh , bron : composite Hornbow + onyx arrow lub demon shield i enchanted spear lub royalki.

Chodzi mi gdzie expic tak do 80. od 80 jakoś bym zaczął bić na stepy zao.

I jak napiszecie gdzie expic to napiszcie z jaka bronia mam isc :)

Poh dragon lair, albo gdziekolwiek Dragon Lairy - np. Darashia.

Oprócz tego Mutated Humany, spory exp, jak nikogo nie ma.

Opublikowano

Poh dragon lair, albo gdziekolwiek Dragon Lairy - np. Darashia.

Oprócz tego Mutated Humany, spory exp, jak nikogo nie ma.

No dragi to praktycznie ciągle zajęte. Na darashia to wgl lata duzo ludzi :/ dlatego szukam czegoś takiego w rodzaju draga ale mniej zajetego miejsca :)

Opublikowano

Witam 

Gdzie mógłbym expic 73 skill 87/73 rp (royal helmet,golden legs,palladin arrmor, ornate crossbow,softy)

znudziły mi sie juz bog raidery i mutant tigery na yalahar. Wolał bym pójść na frosty/dle żeby pojedyńczo je bić ale nie wiem gdzie

ps okolnir odpada z góry dzięki

Opublikowano (edytowane)

Witam 

Gdzie mógłbym expic 73 skill 87/73 rp (royal helmet,golden legs,palladin arrmor, ornate crossbow,softy)

znudziły mi sie juz bog raidery i mutant tigery na yalahar. Wolał bym pójść na frosty/dle żeby pojedyńczo je bić ale nie wiem gdzie

ps okolnir odpada z góry dzięki

Darashia Dragon Lair
Edytowane przez cinekqqq
Opublikowano

Gdzie expić [PACC]

23 lvl ed, 40 m lvl , eq : focus cape , dragon shield, necrotic rod , softy. Moze byc waste. Chodzi mi o to by jak najszybciej wbić 30 lvl :)

Opublikowano

Gdzie expić [PACC]

23 lvl ed, 40 m lvl , eq : focus cape , dragon shield, necrotic rod , softy. Moze byc waste. Chodzi mi o to by jak najszybciej wbić 30 lvl :)

Tomby (exori flam)

albo na Cyklopach w Mistrock - tylko musisz tam uważać i ogarniać.

Opublikowano

Gdzie expić [PACC]

Tak ja kolega up mówi Mistrock, weź se sobą stealth ringi i life ringi jak masz kasę na waste ;) Walisz z exori tera.