Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Prawdopodobieństwo ZET

damian&d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam się trafiają dresy z Zet?? Opisz swoją historie. Ja daje przykład (prawdziwy).

Mam zrobionych 25 Zet.

Robiłem dziennie po 2-3-4 i zawsze był jeden :(

Pierwsze 3 trafiły mi się 100 %.

Potem tak co 3-4 zeta był dres.

Z 25 zet mam tylko 9 dresów.

Opublikowano

No to ładnie masz.

Czego Ty oczekiwałeś? Ciesz się że z 25 nie masz 3 nakładek.

Nie wiem po co narzekasz. Urka i ammo z wrót lecą więc ocb?

Masz "dożywotni bosterek na strzał na dronach"

Opublikowano

Ja zacząłem grać na nowym koncie i pierwsza zeta i design dla drona dostałem ;) (aby ją złożyć wyklikałem równe 1366 darmowej energii :rolleyes: )

Ponoć panuje przekonanie że każdy dostanie design za pierwszą zetę i LF-4 za pierwsze epsilon.

Opublikowano

up to prawda, za każdą tak jest. Ja osobiście 17 zrobiłem i 10 trafiłem, ale 4 pokolei nie było, reszta ładnie wpadały

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Ja zacząłem grać na nowym koncie i pierwsza zeta i design dla drona dostałem ;) (aby ją złożyć wyklikałem równe 1366 darmowej energii :rolleyes: )

Ponoć panuje przekonanie że każdy dostanie design za pierwszą zetę i LF-4 za pierwsze epsilon.

kolega robil pierwsza epsilon i nie dostal tak wiec nie zawsze dostaje sie za 1 razem w 100%
zloty1.jpg
Opublikowano

był bug że dresik się dostawało jak grubas wyskoczył w prawym górnym rogu nie wiem czy jeszcze działa

i podobno jak wskakujesz bez założonego dresu i żadnej lf4

Opublikowano

Nie wyskakuje na środku tylko zawsze przylatuje z którejś strony. Ja nie nażekam tylko mam mało w porównaniu do tych co z 15 mają full

Joosef a jaki to bug?? Że wyskoczy z jednej jak to idzie systemowo my tego nie ustalamy.

Opublikowano

ale masz możliwość utracić 2 życia a nawet dokupić bo i tak się bardziej opłaci

ale jak mówię nie wiem czy to jeszcze działa bo ja mam komplecik już dość dawno

Opublikowano

Powiem wam tak , kolega zlozyl ponad 46 zet i dopiero niedawno ma full designow. Kolo zlozyl 14 i mial Full jest sposub bo rozmawialem na TS z nim ;]

Opublikowano

Kiedyś był z wyskakującym ostatnim alienem z prawego górnego rogu. Potem był bug na wrota odbierało sie ich nieskończoność ;P Sam musiałem zrobić grubo ponad 30 żeby mieć wszystkie bez bugowania.

Opublikowano

znielubicie mnie za to ale ja z 10 zetek mam 10 futer na drony :)

bez bugowania (tylko na jednej kamikadzowałem się bo mi net przyciął)

na jednym forum takiego gracza jak ja nazywają ELP (extremally lucky player) :D

szkoda, że to nie działa na skrzynki, z których mam aż 3LF4 i żadnego 250K ur designa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...