Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Server z dwoma pluginami

sitax5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę, czy mógłby ktoś zrobić serwer pod TF2 z SourceModem i pluginem na zmiane broni komendą ale typu ***** <id_przedmiotu>.Albo najlepiej z wyskakującym obok okienkiem takim jak jest np. przy głosowaniu na nową mapę serwera

raz nawet coś takiego widziałem ale coś się popsuło.I jak można to jeszcze plugin na nieskończoność metalu i amunicji ale z komendą do wyłączania.A i nick w grze zajebistazajebistosc (tak wiem porażka :( )

P.S Jak trzeba jeszcze jakieś dane żeby dać mnie na adma to na PW.

P.P.S Jak znajde te pluginy to dam linki do nich.

P.P.P.S

Do broni na komende:

http://forums.allied...d.php?p=1355623

Do nieskończoności metalu ammo itp:

http://forums.allied...d.php?p=1337899

P.P.P.P.S Błagam dam limit plusów i 5* do profilu.

Ustawienia:

krytyki: TAK

gracze: 24

mapa: losowa

cheaty: NIE

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

Chcesz, żeby ktoś za free marnował swój czas na stawianie dla Ciebie serwera? Łosia tu nie znajdziesz. Jeszcze może łaskawie podasz pod jakim systemem mają być pliki? linux\windows

Opublikowano

Windows

Mi ciągle nie działa mam HLServer/orangebox/srcds.exe i tylko szybko mignie klepsydra nawet jak otwieram jako administrator

a raz jak mi się już to włączyło i wpisalem meta list czy coś takiego żeby sprawdzić czy działa.To wyskakiwało że nie ma takiej komendy.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...