Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY! :<

Lama09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oryginalnego MC od 1.6.6, klucz kupiłem na minecraft.net od jakichś 2 dni, gdy próbuję się zalogować do gry to wyskakuje mi can not connect minecraft.net, proszę, pomóżcie.

Opublikowano

Coś z internetem masz albo oni mają problemy . Czasem się tak dzieje.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Wczoraj trwały jakieś prace związane z serwerami. Dziś powinno już wszystko działać. Przynajmniej mi działa. Spróbuj update, lub pobrać od nowa minercafta.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Ja problemów z netem nie mam na 100%, już mi się dzieje 2 dni, playoffline też dać nie mogę, bo nie mam zainstalowanego, usunął mi się folder .minecraft, nie wiem już co robić -.-'

edit: mc pobierałem już z 10 razy.

Opublikowano

no musisz być cierpliwy bo jeśli kupiłeś na minecraft.net to ci na 100% nie usunęli więc poczekaj jeszcze jakiś czas

Opublikowano

Możecie mi wytłumaczyć jak mam do niego napisać skoro nie ma adresu nigdzie?

Opublikowano

Może wgrałeś jakieś mody, i sprawdź czy antyvirus nie blokuje Ci tego programu, dodaj MC do białej listy.

Zresetuj ruter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...