Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[download]Tibia Auto pod 9.40

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O boże.. Kolejny błąd.

ERROR! Unable to read TA Install directory! Please reinstall!

Wkleiłeś python24.dll do folderu TA i Tibi ?? i przed instalacją przyciagnij plik python na instalke TA.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

a to nie miałem do systemu wrzucać :P?

Okej, zaraz się naprawi i napisze całe relacje z tej oto przygody

Zero zmian :/

jakieś jeszcze sugestie?

Opublikowano

a to nie miałem do systemu wrzucać :P?

Okej, zaraz się naprawi i napisze całe relacje z tej oto przygody

Zero zmian :/

jakieś jeszcze sugestie?

Wpisz to

Napisał Klucz.reg

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management]

"MoveImages"=dword:00000000

do notatnika zapisz jako KLUCZ.reg i otworz zrob tam ok i te inne. zaistaluj TA i tibie zrob zgodnosc z windows pack 3 i uruchom jako administaror wrzuc pythona do folderu TA i Tibii zrob reseta i bedzie wszystko grało mi tak pomogło :P

Licze na Lubię to :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Raczej nie chce wydawać kasy, ale jak już będę kupował, to muszę mieć gotowe skrypty :<

No, edytuję.

Mam pytanie - Jeśli zmieniam już na neobota, to na czym polega jego kupno?

ściągam Neo z oryginalnej strony, potem dostaję .. Coś tam? Jest potrzebny adres e-mail i hasło, a tam nie ma żadnej rejestracji..

Więc em.. Dostaję możliwość rejestracji po kupnie, czy jak to szajstwo wygląda :D?

Opublikowano

Na początku masz triala, a póżniej tam wysyłasz im kase podajesz maila i oni Ci haslo podają czy jakoś tak. A co do skryptów to pełno jest na ich forach Polskich/Zagranicznych wystarczy poszukać ;P

Opublikowano

Witam dziś na oficjalnej stronie TibiaAuto umieścili bota pod najnowszego klienta :)

Więc dam wam do pobrania :D

oto link:

http://speedy.sh/3s4Cy/TibiaAutoSetup-2-16-0.exe

(Jeśli mam zamieścić na inny proszę o kontakt )

a tu scan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/56136bdbe0b97075af2179adad95d63ec15214ef

Jako pierwszy daje TibiaAuto pod klienta 9.40 :) więc proszę o ,,Lubie to'' :D

Jeśli ktoś chce na inny upload to pisac

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Wielu osobom może się przydać, aczkolwiek na wyższych poziomach używanie TA jest po prostu jak dla mnie głupie.

Bot jest botem wykrywalnym, konsekwencją czego jest BAN -> DELETE.

Jeżeli ktoś już aż tak jest zaangażowany to niech zainwestuje w NeoBota - niewykrywalny, idealny.

Z TibiąAuto różnie bywa, ale zazwyczaj kończy się to na RL tak samo ... DELETEM KONTA pod koniec miesiąca.

NeoBot - osobiście polecam.

Opublikowano

Okej, Xespoz.

To wytłumacz mi jakoś racjonalniej jak kupować tego Neo :P?

I jak był mógł, to podrzuć kilka skryptów :(

(Pewnie nie masz, albo nie dasz)

Opublikowano

Okrzem na Neo potrzeba wykupić licencję.

Możesz zrobić to zarówno sms'em jak i przelewem.

Kilka skryptów ... sam dopiero jestem w posiadaniu bota od 3 dni i staram się zrobić sobie skrypt na skillowanie na Cyckach nad Thais.

Samo ustawianie WP / Targetingu / wrzucania auto czaru nie jest trudne, jeżeli miałeś do czynienia z ElfBotem wiesz o czym mówię.

Jak sobie radziłeś z Elfem w tych kwestiach z Neo także poradzisz. :)

Co do skryptów ... Jak zrobię jakąś część udostępnię.

Opublikowano

Lajcik ;)

Ale chodziło mi bardziej o hm.. O to jak wygląda ta 'rejestracja'.

Ale mniejsza o to! Elf bota miałem dłuugo, ale nigdy sam WP nie robiłem na nim. Więc będzie to dla mnie czarna magia :D?

Opublikowano

Niekoniecznie.

To jest kwestia zapoznania się z tym.

Po prostu - logika + spora ilość poradników.

Wchodzisz np. w te CaveBot i po prostu dodajesz np. nową nazwę miejsca expienia (przykładowo) - Darashia DL

Tam biegając po 'pozycjach' naciskasz Stand itp. , potem jak bardziej trochę zaawansowane to wchodzenie w dziury / ropanie się itp.

Po prostu kwestia czasu i niczego więcej. Kilka razy porobisz i sam będziesz migał :D

Opublikowano

tak, wiem :P

i to właśnie jest ten problem! Nie mam czasu na takie zabawki, że co dwa kroczki będę włączał okno bota i klikał, chyba że jest jakiś skrót klawiszowy - To by było ekstra ;)

I to trzeba chyba w dwie strony zrobić, tak? (Idę w lewo, i żeby wrócić - to muszę zaznaczyć też drogę w prawo)

Gdybyś mógł, o co bardzo proszę - to postawiłbyś jednego skrypcika ;>? Ale to dopiero jakoś za.. no tydzień/dwa

Ps. damster - żeś se założył temat :D

Gratuluję oczywiście ;d

Opublikowano

Nie, jeżeli dasz WP już w lewo np. to nie musisz znowu w prawo. Bot automatycznie domyślnie wróci do pierwszego punktu zaznaczonego na mapie.

To się tak wydaje tylko ... zrobienie WP to 10 minut roboty i gotowe, oczywiście kwestia lvl jeszcze.

Skrypt ... Chodzi o skrypt do ElfBota / Neobota ?

Jeżeli Elf / Neo to jakiego byś oczekiwał ? - Jakie zadania.

Opublikowano

Nie za bardzo też zrozumiałem twojego pytania - 'Jakie zadania.'

Ale odpowiem ci tak:

jak jutro może kupie neo, to pod Neobota oczywiste ;)

I oczekiwałbym tej pierwszej kopalni, głównej kopalni Darfów obok Kazodroon. Tam gdzie jest na trzecim poziomie w dół mine Dwarfów Soldków.

Opublikowano

ale to tam wiesz.. Nie robi mi różnicy zbytniej kilka złotych :P

napewno sprawdzę allegro, ale nie ma to jak kupić oryginał od producenta ;)

Opublikowano

No tak, w pełni się z tobą zgadam.

PS. na jakim świecie grasz ? (jak nie wiesz to graj z nami na Saphirze juz mamy team +50 lvle z pacc ja juz 15 bo konto od wczoraj ;d )

Opublikowano

Okrzem, neobota polecam Ci kupić przez allegro ponieważ jest oczywiście taniej :)

Jeśli chodzi o NeoBota to jest dobrym botem jak słyszałem.

Możecie sobie pisać na PW a nie nabijać posty, bo piszecie tutaj byle co to jest temat o ,,Download Tibia Auto''

nie jakieś pogaduszki.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ta, pisałem ci wcześniej..

Ale cóż, jak każdy tutaj pisał - to co, nagle miałem wywalić gdzieś w Dział Metina i szukać tych, którzy pomogli mi? :D

Ogólnie, to dalej wszystkie komentarze tyczą botów.

Więc nie ma co się sapać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...