Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FB

czemu123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reinstal fb był ? :D

nie spam po co reinstal jak metin 2 4 dni temu instalowany to logiczne ze jak metin na nowo instalowany to najpier metek instalowany byl a potem FB.Dzisija na nnowo metka sciagnolem i wgralem i z FB tez i nadal to samo ;/ Instalowalem go o 6 rano abys nie napisal ze nei dziala bo restart serwerow jest to wiem ale instalowalem o 6 rano i nie dziala.Nadal ten sam komunikat co na screnie jest.
Opublikowano

Spróbuj odpalić FB poprzez obejście. Jeśli to nie podziała to zainstaluj Net Framework najnowszą wersję lub też hax nie działa przez aktualizację. Jeśli tak to będziesz musiał jak na razie grać uczciwie, to nie takie trudne : )

Opublikowano

Spróbuj odpalić FB poprzez obejście. Jeśli to nie podziała to zainstaluj Net Framework najnowszą wersję lub też hax nie działa przez aktualizację. Jeśli tak to będziesz musiał jak na razie grać uczciwie, to nie takie trudne : )

netFremork ma zaktualizowany do wersji 4.0

Opublikowano

Ja odpalałem ze 20razy aż w końcu mi zaskoczyło, czasem szybko, a czasem długo trzeba czekać aż FB się załączy.

ja z 100 razy i sie nie udalo ;/ a czemu czasami trzeba czekac i nie odpala za 1 razem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...