Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do 500 zł

Kamyfeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest najgorszy.

Posiada kilka wejść i rozszerzenie do 32gb (sporo).

Ma wejście USP więc "adapterek" i zwykłą sieć/radiówkę też podłączysz (wejście usb to przewaga nad ipadem).

Nie wiem jak funkcjonuję, ale jak na taką cenę ten teblet porządnie się prezentuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o tablety, to w takiej cenie niczego pożądnego nie kupisz. 300 zł na tablet to bardzo mało, ale jeżeli zależy Ci tylko na podstawowych funkcjach jak kożystanie z internetu czy obejżenie od czasu do czasu filmu, to powinien starczyc.

Opublikowano

Nie radzę brać go bo sprzedający ostatnio coś łapie negatywy ;). Pozytywne komentarze można zamawiać i kupować . Także nie sugerować się pozytywnymi tylko negatywnymi.

Po drugie : Za tą cenę możesz dostać "gówno" , które będzie miało krótki czas na baterii , a chyba powinno mieć długi skoro ma być mobilne prawda ? Jeśli nawet czas będzie w miarę to może wieszać się , zacinać, zamulać ;). Nawet może paść na amen i nie odpalisz.

Prawdziwe tablety to od Samsunga, Apple, Toshiby.

Tutaj masz świetną prezentację tabletu Toshiby:

http://thetoshibatablet.com/

jqeuR.png

Opublikowano

Dozbieraj sobie 120 złotych i kup Ainola Novo 7 Advanced. Posiada wejście mini Usb oraz mini HDMI. Rozszerzenie do 32GB. Czas pracy baterii przy ciągłym użytkowaniu na Wi-Fi ok. 7-8h, bez Wi-Fi nawet do 10h.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@ UP

Szkoda kasy na niego bo ma Android 2.3.4 a ten Andek nie jest dedykowany Tabletom tylko Smartfonom . Dla tabletów jest Andek 3.0 . Czemu o tym mówię ? Poczytaj recenzje nt. tego tabletu i nieraz ktoś wspomni o dziwnie rozciągnietym interfejsie :).

jqeuR.png

Opublikowano

NIEOGRANICZONE MOŻLIWOŚCI

Gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz masz bezprzewodowy kontakt ze światem. Sprawdź na portalach społecznościowych co u znajomych. Zrób zakupy w internecie. Wbudowana kamera umożliwia konferencje video, nagrywanie filmów i robienie zdjęć.

To mnie rozwaliło :D . Szkoda tylko, że w Polsce Wifi są poblokowane i tylko w marketach czy McDonaldach są odblokowane WIFI :D.

NIEOGRANICZONE MOŻLIWOŚCI

Gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz masz bezprzewodowy kontakt ze światem. Sprawdź na portalach społecznościowych co u znajomych. Zrób zakupy w internecie. Wbudowana kamera umożliwia konferencje video, nagrywanie filmów i robienie zdjęć.

Uh jaki marketing 8S . Tak jakbym nie miał życia poza portalami typu FB, NK... No i swiatem ma być dla mnie tablet ?.. No comment

SYSTEM ANDROID 2.2 JĘZYK POLSKI

System ANDROID, daje nieograniczone możliwości multimedialne: bezprzewodowa łączność z internetem, poczta, filmy, gry, muzyka, e-book ... Wszystko jest przystosowane pod dotykowy wygodny interfejs użytkownika

Naprawdę wypasiona najnowsza wersja <_< . Obecnie jest Andek 3.0 na tablety i specjalnie dla nich stworzony.

G-SENSOR MULTIMEDIA

Nowoczesny wygląd, najnowsze technologie. Zastosowano G- SENSOR, dzięki czemu obraz na tablecie potrafi przyjmować pozycję poziomą lub pionową zależnie od od położenia sprzętu. To znacznie ułatwia prace i pomaga w użytkowaniu.

Wow dziwne, że ja w swojej Nokii też posiadam to "cudo" .

Oryginalne pudełko TB-02 /

Pozwę ich do sądu za brak ekologii !! Marnują pudełka !

Podsumowanie:

Jest to przereklamowany produkt i odradzam go zdecydowanie.

jqeuR.png

Opublikowano

Sorry ,ale za 500zl nic nie ma .

Kup sobie może Samsunga jakiegoś nowego...

Jeżeli do podstawowych działan ten jest dobry.

Opublikowano

@2x UP

hahaha rozwaliła mnie twoja recenzja ;d

Chyba biorę na raty samsunga galaxy tab .

Co sądzicie o nim ?

kamyfek1.png

bez reklamy yt.

Opublikowano

Sam korzystam aktualnie z samsunga galaxy Tab i serdecznie ci go polecam, dobrze odtwarza muzykę, aparat nie robi najgorszych zdjęć, pięknie mi się czyta eBooki z racji że masz książki poukładane na półkach, pisanie na nim jest wymarzone duże litery ! nie żadne miniaturowe, ładnie mi się mieści w dłoniach, wyświetlacz daje piękny kontrast, ale jedyne co mi nie pasuje to odtwarzanie stron internetowych bo czasami zawiśnie i to mnie tylko wkur*ia, przy zakupie Galaxy dostaniesz na niego pokrowiec co dla mnie to wielki plus, często miałem sytuację że wszystko mi się rysowało, do tego słuchawki mimo że są samsunga graja bardzo głośnio!. No i to chyba na tyle, jak coś chcesz wiedzieć pisz ;)

Opublikowano

Ja mam chinskiego z allegro już 3 miesiace i dobrze dziala dałem około 200zl (internet,filmy,pare gier) i dziala dobrze.

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...