Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio dużo myślałem nad przyszłością mojego konta, które teraz PBDO-bot mi robi na PL3 :)

A więc co mi doradzacie:

- Kupić Vegę i wszystkie designy do niej

- Kupić Goliatha i któryś z designów specjalnych (najprędzej Solace, chodź możecie poradzić inny)

- Ile PP zrobić? myślałem na 36 PP i 3 hale High tech

- Czy może 24 PP i Apisa, oraz Zeusa?

­Keelah se'lai

Opublikowano

ale mi chodzi, czy kupić sobie vegę, by latać nią na zawsze...

i czy lepiej 36 PP zrobić + high tech

czy 24 PP + 10 dronów??

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak już wybocisz duuuuużooooo uridium to zainwestuj w skylab, jak uzyskasz dzięki niemu majątek to licytuj full irków, potem Full elitarne wyposażenie, potem w Hale i produkty HT potem poprzechodź wrota, kup design specjalny, a w między czasie poluj dla rozrywki na graczy

@up lepiej golec. Lepiej 36 PP

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

dzięki :)

co do skylabu, to cały czas tam jest budowa :P

a co do irków, to pierwsze 5-6 kupię za uri :)

a elitarne wyposarzenie... to jak PBDO-bot znowu

będzie działał, to będę zbierał :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Zanim kupisz design specjalny zainwestuj w 31 lf3, i te 36 PP bo design to dla osób które nie mają co z urką zrobić a jak masz słabe wyposażenie to design ci nie pomoże. Tylko sobie siary narobisz jak kupisz design a byle vega [czytaj: Zulek bury] sprzątnie cię na mapie PvP

Opublikowano

Zanim wybocisz te duuuuuużoooo uridium o którym pisałem lataj vegą, szybciej uzbierasz, potem golec

Opublikowano

Ja osobiście bym grał vegą gdyby nie nowe rzeczy czyli: profil pilota, designy, lf4, ulepszanie przedmiotów i inne duperele <_< Teraz najlepiej golca kupić :)

Opublikowano

Po jakiego grzyba mu te lf-3 jak ciśnie na bocie. Kupujesz vegete do tego osłony i lecisz. Pamiętaj o zmianie mapy co chwile bo zbyt długo na jednej mapie - masz captcha. Designy to uri wpakowane w błoto najlepszy do bicia jest enforcer i dobre konfy.

bugpointblack.png

Opublikowano

@up to jeszcze napisz z czego ma zrezygnowac czy z manewrow czy rakietologi bo to też istotne ja ci polecam 36 pp golec full irkow a potem apis zeus LF-4 wrota i potem designy a i jescze w miedzy czasie te hale rób

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

beblok popieram kolegę :)

jak na razie mam leona FS, dorobię się 4 irków, 10 genów prędkości, 12 ołonek elitarnych i

nabijam lvl 12 na misjach brak surowców oraz tęsknota za przestrzenią, po czym licytuję vegę, vegą dorobię się full irków, oraz 16 osłonek elitarnych,

po czym dokupię z 20 LF-3 (może kupię Full, zobaczę jak wyjdzie, czy często będę grał, czy nie)

następnie dobijam się do ok. 29 PP, kupuję Apisa, dobijam te 7 PP (będę miał już 36 PP), dobijam Zeusa i FE dobrą mam :)

w między czasie będę stawiał wrota LF-4, oraz wrota z Designami na drony :)

dziękuję za porady, wszyscy macie "lajki".

jeszcze tylko jedno pytanie, które wrota pierwsze stawiać? LF-4 czy designy? :P

gdy otrzymam odp. to temat do zamknięcia :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

manewry dużo dają :) mnie nie obchodzi wygląd, tylko to, by nie wysłał mnie na matkę jakiś

flax z kolegą :P

­Keelah se'lai

Opublikowano

Pamiętaj o zmianie mapy co chwile bo zbyt długo na jednej mapie - masz captcha.

czyli chcesz powiedziec ze jak zmienia sie mapy co jakis czas nie ma sie captch? a tak wogule czy to prawda ze captcha jest tylko jak sie dostalo ostrzezenie?

Opublikowano

czyli chcesz powiedziec ze jak zmienia sie mapy co jakis czas nie ma sie captch? a tak wogule czy to prawda ze captcha jest tylko jak sie dostalo ostrzezenie?

Nie prawda. Jak będziesz bocił na X-1 kilka,kilkanaście dni to też będziesz miał kody, ale gdy zmienisz mapę kody znikną.

bugpointblack.png

Opublikowano

no spoko to dajmy na to boce na x1 2 tyg mam nagle kody, zmieniam na x2, kody znikaja i mogw wrocic na x1 znow bez kodow bede mial czy inna mapa musi byc?

Opublikowano

Ja bym ci polecał skylaba budować póki jeszcze bocisz bo jak nie masz 14 15 poziomu sepromu ciężko będize ci się pp robić.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

no spoko to dajmy na to boce na x1 2 tyg mam nagle kody, zmieniam na x2, kody znikaja i mogw wrocic na x1 znow bez kodow bede mial czy inna mapa musi byc?

Raczej zmieniaj mapę i nie lataj na jednej bo kody jeśli się pojawią to mogą, ale nie muszą zniknąć. Polecam X-3 - X-4 ze zmianą co 1h.

bugpointblack.png

Opublikowano

macie linka do nowego PBDO-bot? bo mi stary nie działa ;/ prosze o link jak ktoś ma

bedzie po 19 dzis dzialac

Opublikowano

Dziękuje.

Kolejny dzień z Wami jest dla mnie wielką przyjemnością, bo nie potraficie uszanować kidów, ani autora, bo piszecie kolejny raz po prośbie o zamknięcie...

Każdy 5%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...