Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Da się tak ? ^^

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz na stronę http://www.battlefieldheroes.com/pl/ > Sklep >Zdobądź Battlefunds > Na dole w prawym rogu jest Zarób Battlefunds, wchodzisz w to > Wybierasz np, SponsorPay > Zakładkę za darmo > Wypełniasz ankiety > Czekasz > Po określonym czasie Dostajesz BattleFunds.

Opublikowano

@BioTerror

Ciekawe... Jakoś kilkanascie kont w bfh jadę na sponsropay (Zmiana ip) i bana nie dostałem, co więcej również tym sposobem zdobywam Smocze Monety w metinie... robie to już naprawdę baardzo długo a bana brak ;( To samo robią moi znajomi, żaden nie dostał bana...

Opublikowano

@BioTerror

Ciekawe... Jakoś kilkanascie kont w bfh jadę na sponsropay (Zmiana ip) i bana nie dostałem, co więcej również tym sposobem zdobywam Smocze Monety w metinie... robie to już naprawdę baardzo długo a bana brak ;( To samo robią moi znajomi, żaden nie dostał bana...

Znam ludzi, którzy na BFH dostali bana na ankiety. Tak więc nie pisz mi tu, że banana za to nie można dostać.

Opublikowano

To wytłumaczy mi ktoś przynajmniej jak korzystać z "Zarób Battlefunds" na stronie bo wczoraj wypełniłem 2 oferty i battlefundsy nie dotarły a czas minął :].

To napisz do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...