Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Design dla strony Twojego serwera

klaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednorazowa oferta dla zorganizowanego team tworzącego serwer w Minecraft.

Zasady:

- Nie koduje tego projektu, dostarczam Ci plik .PSD ze stroną główną + uniwersalną;

- Robię Ci projekt i NIC OD CIEBIE NIE CHCĘ, ew. możesz mi coś zapłacić jeżeli będziesz zadowolony z usługi,

- Nie wykonuję innych projektów niż tematyka prywatnych serwerów,

- Nie jestem chłopcem co robi za darmo layouty, jestem poważną osobą i robię to tylko dlatego że potrzebuje profesjonalnych projektów do portfolio,

- Interesuje mnie dostęp do miejsca gdzie cały team się gromadzi i tam rozmawiają, może być TS3, Hamachi czy jakiś czat, ew. GG

- Serwer dedykowany jest obowiązkowy

Jakiego projektu możesz się spodziewać? (projekt nie jest skończony) - Chodzi o poziom, zdaje sobie sprawę, że Minecraft ma trochę inny styl.

Ma 3,16mb więc może się trochę ładować.

Zgłoszenia tylko na PW.

Zawsze do wielu spraw idzie się dogadać.

Opublikowano

- Nie wykonuję innych projektów niż tematyka prywatnych serwerów,

- Nie jestem chłopcem co robi za darmo layouty, jestem poważną osobą i robię to tylko dlatego że potrzebuje profesjonalnych projektów do portfolio,

Chyba trochę złe podejście :> Portfolio o jednej tematyce ?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja robie strone ale nie wiem co i jak . Kupuje 3 serwery minecrafta . Bedzie TS3 . Kupilem juz serwer na proserwer pl PRO ale nadal szukam wykonacwy . Puzniej kupuje domene .

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...