Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Can't connect to minecraft.net

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge się zalogować HELP ... Mam premium

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Rekrut
Opublikowano

Możliwe, że coś z serwerem nie ten teges. Poczekaj jakiś czas i spróbuj ponownie.

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

@

ILove....Czosne

nie da się przeinstalować bo gdy usuwam folder to tak czy siak trzeba się zalogować ... kilka osób z mojego serwera ma ten sam problem

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Serwery Minecrafta są na chwilę obecną wyłączone. Nie działa ani strona, ani nie można się zalogować. Zresztą jest na ten temat informacja, gdy włączasz Minecraft.

eerm.jpg

Powinno być już o 13, ale jeszcze nie jest dostępne.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

mi strona działa ,a to mi sie nie pokazuje ,więc chyba już zrobili ,ale coś jeszcze poprawiają ... czyli trzeba czekać ?

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...