Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2fish 4.1

tymo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż zablokowałem hsa (pobrałem cały zablokowany folder), ściągnąłem se moda i od razu m2 fisha. Metek spatchowany wszystko dobrze jest, FB działa (odpalam przez injector) i jak próbowałem zostawić na noc to po około 2-3 godzinach wywala mi znany error

MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY

runtime error i ścieżka programu

potem wyłacza mi m2fisha i dupa

czy może być to spowodowane tym że mam tylko wersje c++ z 2005 i 2008?

Ps już pobieram c++ 2010 i powiedzcie czy dzięki temu będzie działało bo musze wiedziec przed weekendem a później nie mam czasy włączyć kompa

Podpowiedź nagradzam +

Opublikowano

Wiem że powinienem zrb swój temat ale w moim nick nie odpowiada :/ Wie ktoś co zrobić żeby w modzie na privy działała komenda do oddawania expa na gildie ? W hacku który otwieram f6 i klikam exp donator czy jakoś tak nic się nie dzieje i jak wpisuję komendę /expd również nic. Proszę o pomoc.

kuzyk2.png
Opublikowano

Wiem że powinienem zrb swój temat ale w moim nick nie odpowiada :/ Wie ktoś co zrobić żeby w modzie na privy działała komenda do oddawania expa na gildie ? W hacku który otwieram f6 i klikam exp donator czy jakoś tak nic się nie dzieje i jak wpisuję komendę /expd również nic. Proszę o pomoc.

Musisz miec najnowszego kamer moda i byc w gildi.

@top

Jak 2010 nic nie da, to po prostu zainstaluj sp3.

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e

;)

Opublikowano

wlasnie w tym problem ze xp sp3 mialem od poczatku. Moim zdaniem jesli mi wywala error z c++ to znaczy ze tu jest problem. Zreszta sprobuje jutro na noc zostawic i zobacze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...