Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 1LennyPL vs Maxannihilator

1Lenny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

thx ;D l115a2 to trudna snajpa dosyc, trza ją ogarnąc bo nie strzela tam gdzie jest celownik xD pozdro max ;p

dlagimba.png
Opublikowano

Co to za Bit, że mogę spytać? ;]

No ładnie, ładnie ;))

--------------------------------------------------

Już wiem jaka to nutka, gdzieś ją słyszałem.

Miuosh - Nie zapomnij skąd jesteś feat. Paluch, Jr. Stress

Opublikowano

Weż siij xD

To dla jaj było , i pisałeś że nie frapsisz , a co zrobiłeś..??

Pff...

A miałem Cb za kolege..

Heh..

Kłamiesz jak tylko wlezie.

PS 1.A Ci mówiłem że to taki trening a nie walka oficjalna , ale jesteś failem.

Cieszysz się zwyciestwem ??

Ja bym z tego pojedynku na twoim miejscu nie miał żadnej sadyskfacji .

Wygrana na treningu , a potem jeb na forum "O patrzcie na mnie , rozjebałem takiego i takiego kolesia" , a reszta gz..i gz..pff...

Zero Honoru.

Nie mam już dla Cb szacunku.

PS 2.Gie Zet umiejętności czytania ze zrozumieniem xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

oO mowilem ze frapsuje i ze mnie laguje przez to oO...wlasnie teraz pokazales prawdziwego ja jak przegrales ;/ a w grze cały wyzywales oO

dlagimba.png
Specjalista
Opublikowano

echh jak dzieci....

jak gracie 1 vs 1 to umawiajcie się że potem bez wyzwisk

kurde u mnie w klanie byście za to wylecieli, bo oficjalne pojedynki kto jest lepszy są zabronione,

jak gram 1 na 1 i wygram to nikt nie sapie że miał lagi itp, ale też nie rozgłaszam całemu światu jaki to ja zajbisty jestem

a jak przegram to biore to na klate

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@Up

a jak przegram to biore to na klate

Jebać to że przegrałem...

Chodzi tutaj oto że szczyci się tym że wygrał gierke dla zabawy ( inaczej ujme to , ja dla zabawy chciałem z nim zagrać 1vs1 , a ten na harta gra + nagrywa i się tym szczyci <epic fail> )

Jeżeli z każdym tak grasz i nawet pisze Ci nie frapsuj , albo że to jest pojedynek dla zabawy a Ty frapsisz , to Gie Zet inteligencji.

Jebie mnie to , piszcze co chcecie ale ja wam powiedziałem prawde jaką on wam wpierdala.

PS.Cytat z gry :

1Len.---> "Nagrywać ?? "

Ja ---> "Nie"

Na 100% to pamiętasz.., a ty co odwaliłeś ?

LOL.

wlasnie teraz pokazales prawdziwego ja jak przegrales

1 , JEDNO PYTANIE !

Czy to było umówione ??

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Lenny widac ze masz majorka a max ma post-321734-0-09147700-1323952784.gif lub jakis inny numerek. Wiec nie wiem czym sie cieszyc ze wygrales. Nie mowie ze bronie maxa ale widac ogromna roznice w lvl.

beznazwygr.png

Opublikowano

@up

heh popieram...nie widzę powodu do takiej radości..weź kogoś swojego pokroju i zagraj/nagraj ;)

PS.

pro user mpc <3

ehh.:)

Opublikowano

Lepiej..

Ja mam SFC 1 ;)

Znaczy wtedy miałem teraz SFC 2 .

+ Nx'ów wgl. nie kupuje , a itemy mam jakie mam i daje rade...

A ty se graj z majorem ><

EXPmIpC.gif

Opublikowano

mam pomysla lenny zaloz z maxem od nowa konto i zagrajcie na rownych lvl na start dostajecie l96a1 uwazam ze to bd fair gra rowne lvl rowne bronie i wgl gra dla picu i 4FUN

jak uwaza reszta z forum ??

zgadzacie sie by tak zagrali zalozenie konta trwa 5min max wiec zalozcie i zagrajcie pozdro

Opublikowano

nie rozumiem po co mają zakładać konto nowe żeby dostać l96a1 ? równie dobrze mogą sobie ją kupić na tych lvl-ach...założenie nowego konta i granie na randze "T" nie zmieni skilla jednego anie drugiego...

Opublikowano

poczytaj wyzej co inni mowia jaki jest skok lvl miedzy nimi dlatego jak zalożą nowe konta bd na równi z lvl troche myslenia uwazam

hahaha no nie mogę !!! o.O

co z tego, że będą mieć nowe konta i low rangi ??? ;/ skoro lenny ma skilla i już...według Ciebie jak założy nowe konto to nie będzie potrafił grać...? "trochę myślenia uważam" :)

Opublikowano

eh majorek vs sfc1 nie no widac ze skilla nie masz jak sie gra to rowne rangi lub wieksze a nie np Recruit dopiero zaczol grac 10 min a ty wyzywasz go na 1 vs 1 sniper i gdzie tu widac skilla? tylko ze max mial sfc2

Opublikowano

"Pierdole to jak mnie postrzegasz,

Jak biore bit to wchodze w nich jak skurwysyn"

Powiem krótko zwięzle i na temat.

Zjebałeś..

Honorowej walki nie było , a posty wyżej Ci powiedziały co i jak.

Chcesz możesz pisać na GG , ale nie wiem czy to pomoże.

Jak mi wjebałeś nóż w plecy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem tak zamnknijcie ten temat bo lenny wpadnie i bedzie flamewar -.-..

Lvl nie gra Major moze przegrac z MSG wiec niewiem ten kto ma wiekszy lvl wygrywa?Nie prawda.

LVL SIE NIE LICZY.

Miał prawo to nagrać nawet jak graliscie dla zabawy to mogl to włożyc na youtube to jego sprawa..

Max..

1 , JEDNO PYTANIE !

Czy to było umówione ?? -Nawet jakby było zapewne byś przegrał po co sie bronisz przegrałes i tyle leci dalej nie przegrałes z kims slabym.

BTW.Coś tam na GG gadacie a teraz sie nie odzywacie bo 1 z 2 przegrał... Ogarnijcie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Weż siij xD

To dla jaj było , i pisałeś że nie frapsisz , a co zrobiłeś..??

Pff...

A miałem Cb za kolege..

Heh..

Kłamiesz jak tylko wlezie.

PS 1.A Ci mówiłem że to taki trening a nie walka oficjalna , ale jesteś failem.

Cieszysz się zwyciestwem ??

Ja bym z tego pojedynku na twoim miejscu nie miał żadnej sadyskfacji .

Wygrana na treningu , a potem jeb na forum "O patrzcie na mnie , rozjebałem takiego i takiego kolesia" , a reszta gz..i gz..pff...

Zero Honoru.

Nie mam już dla Cb szacunku.

PS 2.Gie Zet umiejętności czytania ze zrozumieniem xD

jej nie popluj się :P

Lenny dłużej gra i w dodatku widać że trenuje często :)

lajk

76561198090890807.png

Opublikowano

ja jebie czy ja sie czyms szczyce? mowilem ze frapsuje kurwa i , ze mnie laguje wiec sie ogarnij -.- a tera wpierdalasz innym ze sie szczyce i inne, a wy mowicie ze co ze ranga gra ta? to gz bo lvl nie gra i gralem z l96 tez wiec jaki problem??? naprawde napisalem posty ze sie bardzo ciesze... pokazecie mi koxy?

dlagimba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...