Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze grać ?

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć grałem dużo czasu na XenoXmt2 i dalej gram . Wiem ze kiedyś w końcu padnie . Na jakim serwerze zacząć grę ? Chciałbym kupić yang za SMS . Bo przelew odpada mam 13 lat a rodzice mi nie pozwolą . Poradzcie mi na jakiś S grac jaka postacią i w jakim królestwie .

Nigdy nie kupowałem niczego przez blankiecik w poczcie . Więc się trochę boje . !

Dajcie mi jakaś stronę z yangami z SMS w miarę tania i uczciwa . Grałem na serwerze 1 oraz na serwerze 25 na s25 mam 25 przepustek i ninje 25 lv.

Proszę o pomoc .

Oczywiście za dobra odpowiedz nagrodzę plusem .

Pozdrawiam Kreedka .

Opublikowano

Chcesz kupic yangi ?

Tylko na allegro. Nie ufaj yangom przez SMS. Ja kiedys zamowilem i zezarlo 10z za sm -.-

Kupuj u tych ktorzy maja 60-70% pozytywów. Nawet wiecej.

Graj na Solar.

Krolestwo jakie chcesz. Ja polecam Jinno.

Postac: Sura WP

Opublikowano

Dość tanio jest na serwerach s5-s10, jednak Solar jest najnowszym serwer i można tam dosyć sporo zarobić na małżach, broniach etc.

Yangi kupuj na stronach które są w 100% orginalne i nie oszukują lub przez allegro.

Jaką postacią? Moim zdaniem Sura WP lub Ninja dagger.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Jeżeli chcesz zacząć od nowa to polecam Ci s26 , ponieważ są tam tanie ceny i możesz coś osiągnąć .

A co do Smoczych Monet i Yang to najlepszym sposobem jest allegro .

Opublikowano

Ja wolę starsze servery (s6), łatwiej o dobre eq.

Darmowe SM niestety tylko allegro, nie ufaj złym stronom, bo to tylko wykorzystywanie ludzi, albo na konta, albo na sms doładowujące.

Niestety konto bankowe, bądź przelew pocztą wchodzą w rachubę.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Kupuj Yang od tych co mają dużo pozytywów gdyż inaczej możesz się przejechać. Nie kupuj SMS nie lepiej jest wysłać przelew bankiem ew. pocztą? Ja bym wolał na twoim miejscu na starszych serwerach grać. Szybciej się dorobisz do dobrego eq.

Opublikowano

Dokładnie graj na s 26 tam jest dość tanio i jest dużo graczy

a co to yang najlepiej kupuj na allegro

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Zacznij na s26/25 a yangi kupuj na allegro u zaufanych sprzedawców ;).

Musisz patrzeć na komentarze, opinie na temat sprzedawcy.

Opublikowano

Nie polecam nowego serwera czyli Solar , ponieważ na topkę w rankingu nie masz szans już , eq długo będziesz robił, a na allegro dużo nie kupisz yangów ponieważ każdy się jeszcze dorabia yangów itemków itd.

Lepiej graj na starszym serwerze , ewentualnie poczekaj z 2 miechy aż solar trochę ''starzeje'' .

To tylko wyłącznie moje zdanie , więc nie pultać się do mnie ;D

Pozdrawiam.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Polecam Obsydian , miłe towarzystwo , dużo itemków - dobrych i tanich . Wbijasz 30lv .. łowisz , kołujesz eq .. i w 2 dni masz 40 lvl .

beznazwy3333.jpg

~ by. OgórekOfKiszony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...