Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kupno premki

bykol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoż nie gralem pare miesiecy w warrocka wiec zaczalem znow grac,chce kupic premke lecz nie moge bo gdy sie loguje na stronke gamersfirst wyskakuje mi jakas informacja ze musze wyrobic nowe haslo poniewaz duzo nie gralem i problemem jest to ze to haslo ma przyjsc na maila na ktorego jest zarejestrowane konto lecz nie mam do niego dostepu,na koncie nie moge nic zrobic ani zmienic maila ani hasla,nie znam tych sekretnych pytan,odpowiedzi itp,probowalem przypisac konto do innego lecz wyskakuje jakis blad,moze mi ktos pomoc?

Opublikowano

Jeżeli nie maszdostępu do e-mail'a to nie zmienisz hasła. Chyba jedyne rozwiązanie to pisać ticket'a. Zaraz dam ci link do pradnik'a jak pisać ticket'a.

@edit

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

@down jeżeli chcesz aktywować premkę to musisz zmienić hasło. Jak chcesz mieć takei jak miałeś to zmienisz po prostu 2 raz i tyle. A jak e-mail to do nich piszesz co się stało i czekasz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

nie mam zamiaru zmienic hasla tylko zrobic cos z kontem zebym mogl premke kupic,zrobic aby konto bylo aktywne,glownie chodzi mi o zmiane maila

Opublikowano

If you no longer have access to your account's e-mail address, do not proceed to reset your password. Instead, please send an e-mail to [email protected] with the subject line "RESET HELP" and include as much of the following information as possible in the following format:

• Gamer ID - [Provide info here]
  • 3 months of payment history (if applicable) - [Provide info here]
  • Original e-mail address - [Provide info here]
  • Date of birth - [Provide info here]
  • Secret question and answer - [Provide info here]
  • IP Address - [Provide info here]

Someone from our support team will then help you reclaim your account.

Dokładnie pisze co musisz zrobić, jeśli nie masz dostępu do swojego emaila. Jeśli nie znasz tych wszystkich danych, o które proszą, to szansa na odzyskanie jest mała.

Opublikowano

Jeśli nie masz maila, to został ticket. Ale Ty nie znasz nawet sekretnego pytania i odpowiedzi na nie, więc za żadne skarby nie odzyskasz konta. A premki inaczej nie aktywujesz.

Nothing to do here.

Opublikowano

nie chodzi o odzyskanie konta bo passy mi dzialaja,tylko o to zeby zrobic aby konto bylo wktywne aby wpisac kod na premke.

Opublikowano

Zobacz to co napisałem.... dokładnie napisane jest, że JEŚLI NIE MASZ DOSTĘPU DO KONTA EMIALOWEGO, ŻEBY UAKTUALNIĆ hasło MUSISZ napisać im ticketa z tymi danymi, aby mogli ci zmienić email / uaktywnić konto. Jeśli nie napiszesz ticketa na 100% ci się nie uda. Jedyną szansą jest ticket, ale jesli nie masz wszystkich danych możesz się pożegnać z uaktywnieniem premki na tym koncie. Warto spróbować.

Opublikowano

Jak nie masz dostępu do konta email, to spróbuj z innego maila napisać ticketa. Opisz problem i napisz wszystko co wiesz o koncie, tak aby mieli pewność, że to ty. Powinno ci się udać ;>

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

@Up: Ticketa się pisze na stronie GamersFirst a nie wysyła się maila -.-

Nom. Najlepiej daty zakupów w marketplace, promocody np. za 400G1, premki. Wszystko co dowodzi że to Ty jesteś właścicielem tego konta. Ale jak nie masz dostępu do poczty jak i nie znasz sekretnego pytania, to nawet sobie nie będą tym głowy zawracali.

Nothing to do here.

Opublikowano

@asd

Nie wprowadzaj go w błąd ;) Te dane co podałem parę postów wyżej są właśnie po to jak się nie ma dostępu do maila :P

Więc jak masz kody np. na dysku i resztę rzeczy to ci odblokują. Może być problem, że nie znasz odpowiedzi do konta ;/ Najwiekszy minus...

Opublikowano

normalnie idzie to zrobić,tez tak miałem,musisz założyć od nowa konto e-mail i podaj tego samego e-maila przy zakładaniui normalnie ci przyjdzie jak dasz tam ze chcesz zmienic chaslo

Opublikowano

napisalem do nich juz 3 maile,nadal bez odpowiedzi,trzeba bedzie zrobic nowe konto nabic ten 11 lvl na zombie opk,premka i normalna gra

Opublikowano

@Up: Wysłałeś maile?? To się nie dziw że nie odpisują. Napisz im ticketa i na odpowiedź czekaj na e-mailu. Poradnik jak to zrobić:

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

Prędzej czy później odpiszą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...