Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest taka możliwość?

m2xd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli usunąłes tą postać stosunkowo nie dawno <max przed ostatnim resetem> to powinni Ci to cofnąć. O ile nie masz na jej miejscu założonej kolejnej, albo ktos Ci nie zajął nicku już :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jeżeli usunąłes tą postać stosunkowo nie dawno <max przed ostatnim resetem> to powinni Ci to cofnąć. O ile nie masz na jej miejscu założonej kolejnej, albo ktos Ci nie zajął nicku już :D

Nie tą postac usunąłem ok. godz 11:00 dziś. O wszystkim pomyślałem i na tym samym koncie zrobiłem postac na którą naazwałem tak samo i w support napisałem ze mogą ja usunać.

Nie tą postac usunąłem ok. godz 11:00 dziś. O wszystkim pomyślałem i na tym samym koncie zrobiłem postac na którą naazwałem tak samo i w support napisałem ze mogą ja usunać.

A i czy nic sie nie stało jeżeli ciągle grałem na modzie?

Opublikowano

Uuu jeżeli grałes na modzie i zgłosisz że chciałbys odzyskać postać to możesz jeszcze przy okazji niestety bana załapać ... No to masz problem ;/

Czy to jest pewne, ze na 100% dostane?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości przywrócenia postaci i to nigdy nawet 1 minute po usunięciu postaci już jej nie można przywrócić

i to NIKT

Twój problem trzeba było ostrożnie to robić MOIM ZDANIEM

a jaki lvl miała postać ?? bo jak do 50 lvl to jaka to strata ja wbiłem 50 lvl w 10 dni

nie reklamujemy yt.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Postać wykasowana - nic się nie da zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...