Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kilka pytań dot broni

HardKoRinPVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan.

1. g36e czy m4a1 i dlaczego ?

2. G36E czy m4a1 ulepszone w gun emporium

3. Latwo ogarnac wladanie g36e ?

NIECH MOC BEDZIE Z WAMI xD zart

ejad ekil <- czt. od tylu

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

1.mi sie dobrze gra m4a1 z celownikem ale bierze na 4 hity a g36e na 3 i ma wiekszy rozrzut

2.nie wiem nie mialem na full ulepszone

3.nie wiem czy ogarniesz od razu g36e bo ma wielki rozrzut i jest wolne ja bym ci radzil na poczatek te m4a1 (dokup celownik)

Opublikowano

1. Jak ogarniasz gietkę, to bierz ją, M4A1 przerobione jest bardzo dobrą bronią. Na początek lepsze M4A1.

2. Jak wyżej, gieta lepsza, ale jak nie ogarniasz, to M4A1 przerobione sets bd.

3. Z giety strzela się seriami po 3-4 strzały, bo ma duży recoil, pograsz trochę i z czasem ogarniesz.

Opublikowano

Ogarnięcie giety wymaga trochę czasu, MUSISZ nauczyć się tapować (kontrolować recoil) strzelać seriami, po czasie sam wyczaisz ile możesz na jaki czas wystrzelić, szczerze g36e wymaga skila :D Mam wrażenie, że jeśli nie grałeś nigdy gietą m4a1 będzie lepszym wyborem i łatwiej jest ją kontrolować ulepszoną, ale nie odtrącaj g36e, popróbuj jak dostaniesz weny, kiedy już ogarniesz te broń nie będziesz chciał strzelać niczym innym :D

Tak i w edicie, nie lekceważ moich postów dlatego, że jestem pijawką :D Gdybyś chciał mogę ci pokazać w grze jak elegancka może być gieta :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te dwie bronie są zajefajne, szczerze to zależy w co grasz( jaki tryb). Jeżeli nie chce Ci się skill'ować giety bierz M4 ;))

M4 grałem przez bardzo długi czas (na Snd), lecz jak zmieniłem na G36 to na początku były "problemy", ale po czasie Mrrrrrr chodzi jak marzenie^^

dópa!

Opublikowano

1.Stawiam na G36E ponieważ M4a1 ma za małe DMG lecz lepszą celność.Celność gietką po tygodniu gry mozesz poprawic A DMG nie poprawisz ;d

2.@Filnn

3.Po tygodniu powniieś opanować dobrze już G36

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

albo mi sie wydaje albo specjalnie to piszesz żeby nabijac posty odpowiedziano ci wcześniej o m4a1 a wiec nie wiem po co to.

Jak dobrze strzelasz z giety to wiesz jak sie gra ta bronią

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

1..Hmm...Miałeś kiedyś Sop Moda ??

Obczaj tą broń.

Dajesz kolimator , ulepszasz w Gun. i jedziesz.

Jest naprawdę świetne.

Co do giety...hm..musisz ogranąć strzelanie.

Jak nie walisz seriami..niestety...ale nie trafisz tak łatwo.

2.Powiedzieli...

3.

Jak wspomniałem walisz seriam na 3-5 strzaly bierzesz takiego delikfenta.

..

To tyle :)

Mym zdaniem TAK

Opublikowano

1. G36E lepsze

2. Tylko M4A1 da się zmodyfikować w GE

3. Jeśli będziesz nią grał to tak. Ja zrobiłem już osobiście ponad 50k killi z niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...