Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ANKIETA] Nowosci

BigBoNN

Nowości  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? nowe juno?

• tak
      5
    • nie
      14
    • nie mam zdania.
      3
  2. 2. Czy my?lisz ?e last chaos zmienia si? na lepsze czy gorsze?

• Lepsze
      12
    • Gorsze
      6
    • nie mam zdania
      4
  3. 3. Jezeli Gamigo dalej b?dzie "zach?ca?" graczy do kupna cashu lc zostanie skazane na los metina? ( 22/26 serwerów pustych [ max 40 osób])

• tak
      14
    • nie
      2
    • mo?e
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie odnosnie nowego juno.. i innych co nie dawno zaszly. Podoba sie wam to? Mi nie za bardzo. Kiedys dawno temu gralem bardzo dlugo.. Teraz nie moge sie przyzwyczaic. Jak myslicie? czy nowosci takie jak przyszla zmiana innych miast bedzie sie wam podobac?

wypowiadac sie :D.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o serwery typu USA to znamy idą ku lepszemu ponieważ częściowo ułatwiają grę i każda postac w pewien sposób się usmodzielnia, np taki ingition bardzo pomaga na 150+. Nowe juno jest dobre ze względu na większy upgrade pomiędzy godzinami 19 i 21.

Co do lvl cap 175 lvl raczej niewiele to wnosi oprócz tego że tytan i knight mają 100% casta.

Co tu jeszcze nowego. Hmmm no tak mapka. Z tego co się oriętuje są tam mooby 90-180 lvl i dropi wszystko od 85-172 bodajże. Jak dla mnie jest to tragedia gdyż inne lokacje wydają się byc niepotrzebne... Co z Altar ?? Kiedyś siedziało się tam całe dnie aby wbic chociaż 50% dziennie a teraz co ?? Nawet po itemy nie warto iśc bo można wydropic je sobie w Tarian.

to tyle z mojej str

titan.jpg
Opublikowano

Last Chaos kiedyś było naprawdę niesamowitą grą, to mój pierwszy mmorpg :) Te kilka lat temu był niesamowity klimat (lc malay, lc usa, jeszcze nie było pl). Osobiście lubię takie klimaty: subtelne średniowiecze, smoki, rycerze itp. Grało się i grało i przestać nie chciało. Dziś LC przynajmniej w moich oczach wiele straciło. Nie ma już tego czegoś, tej magii. Jest ogrom o wiele ciekawszych, bardziej rozbudowanych i klimatycznych gier od LC i mnie osobiście trzyma tutaj tylko i wyłącznie sentyment. Jedynie od czasu do czasu wracam, by sobie przypomnieć jak wygląda świat Iris.

Nowe Juno jest paskudne, nowe sety są paskudne, nowe pety są paskudne, w ogóle to wszystko nie pasuje do starego klimatu Last Chaos.

Opublikowano

Dokładnie.

Last Chaos kiedyś było naprawdę niesamowitą grą, to mój pierwszy mmorpg :) Te kilka lat temu był niesamowity klimat (lc malay, lc usa, jeszcze nie było pl). Osobiście lubię takie klimaty: subtelne średniowiecze, smoki, rycerze itp. Grało się i grało i przestać nie chciało. Dziś LC przynajmniej w moich oczach wiele straciło. Nie ma już tego czegoś, tej magii. Jest ogrom o wiele ciekawszych, bardziej rozbudowanych i klimatycznych gier od LC i mnie osobiście trzyma tutaj tylko i wyłącznie sentyment. Jedynie od czasu do czasu wracam, by sobie przypomnieć jak wygląda świat Iris.

Nowe Juno jest paskudne, nowe sety są paskudne, nowe pety są paskudne, w ogóle to wszystko nie pasuje do starego klimatu Last Chaos.

Dokładnie

Opublikowano

A mi się podoba nowe Juno Idziemy ku lepszemu Wiadomo każdy ma inny gust

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Hmmm wasze rozczarowanie wynika zapewne ze dobrej znajomości gry. Nie macie już nic do odkrywania wszystko wiecie i dlatego odosicie wrażenie iż wszystko zmierza ku gorszemu, lecz tak na prawdę na poczatku każdy był zafascynowany LC

Pozdrawiam

titan.jpg
Opublikowano

Thriple dobrze wszystko ujął.

Pl z chodzi na grosze ponieważ Wasza kochana admin'ka

niestety nie stawia na gracza tylko pieniądze.

Natomiast na USA m.in eventy prawie dzień w dzień co

świadczy o tym, że USA stawia na gracza póz niej cash.

Tak samo z expem za łatwy na globalach . . . kiedyś

osoby, które nie były "no life" wbijaly na głupim 100 lvl'u

po około 40%. . .
.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

mi dla odmiany nie podoba sie nowe juno... i pewnie dlatego zaczalem grac na eternii ep2. Poprzednie miasto ma jakis "czar". Nie podobaja sie mi nowe rzeczy, zbytnio przyzwyczailem sie do starych ;p. Zjebali pl'a. Usa jest lepsze... czestsze eventy etc. Co do pl'a powinii dodawac nowe rzeczy, ale np takie:

-nowa klasa/podklasa

-nowe zbroje /bronie. Takie mocniejsze np. Co dropia z bossow.

- Powinni dodac grupowe wyprawy. np. 8 osob w pary idzie do "podziemia" tam wybijaja mocne mooby oraz na koncu boss (taki zeby go ledwo zabic sie dalo) i super drop z niego. Troche to glupie bo pl traci graczy. Chyba specjalnie dali ten blok 50% zeby zarobic na cashu. Bo nie da sie nabic bez dopalaczy tych 20k pu, kiedys wystarczylo dluzej posiedziec. Na usa jest to samo lecz bodajze sa jakies buffy (o ile sie nie myle.. nie wiem dawno nie gralem) co pomagaja w expie/biciu pu. Tam konczy sie bicie na 40 lvl z 20k+ sp

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...