Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zasilacze

Hefcior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że wiele osób wymienia karty graficzne a co za tym idzie , nowsze , które żrą więcej prądu , by grać w Bf3 , Jeśli ktoś zna dobre Zasilacze 500W do kwoty 180zł proszę pisać posty tu ( linki mile widziane , prócz z strony allegro)

Opublikowano

Za okolo 200 mozesz juz kupic Ocz 500 w ale nie wiem po ci ci taki mocny ;d? skoro masz 1 karte to raczej nie ma opcji zeby byl potrzebny 500 w . Te ocz'e sa zalecane do Sli gdzie potrzebne min jest 500 w. Chyba ze kupisz jakis badziew na ktorym tylkojest napisane 500 ;) zanim kupisz poczyaj opinie tych co kupili po forach/sklepach;) to tyle odemnie.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

http://infobit.pl/ka...ane/zasilacze/3 . Polecam Chiefteca. Kupisz go w tych okolicach. Bardzo dobry zasilacz, sam mam go od 4 lat. Zasila obecnie athlona x2 3.2 ghz, 3 GB RAM i Gtx 460. Podkręcałem karte i procesor i żadnych problemów nie ma.

Mam ten zasilacz jak najbardziej polecam :):D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...