Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange POP

Turek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pisze z tel wiec będę się streszczał. Mam karte z orange pop i jak chce zadzwonic do orange lub innej sieci to mi automat mowi w orange na karte i coś tam dalej język polski wybierz 1 itd... Co mam zrobić żeby móc rozmawiac? Doladowalem konto i nic;/ Ma ktoś jakiś pomysł? mam 30 minut darmowych do orange i nie moge tego wykorzystac.

PS. Jak sprawdzic ile mam tych minut? tak na przyszlosc;p

Opublikowano

weź się za myślenie i odsłuchaj co ma do powiedzenia automat, ustaw tak jak ci pasuje to pewnie przestanie sie włączać. to darmowe połączenie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Rozmawialem z automatem, dalej po wybraniu jezyka mowi o doladowaniu, stanie konta srodkach promocyjnych promocjach i ofertach

Opublikowano

Zawsze tak jest że po zakupie nowej karty można wysyłać sms ale zadzwonić gdzieś nie można bo włącza się Automat, trzeba go wysłuchać i wybrać odpowiednie opcje, jak już skończy mówić to usłyszysz już normalny sygnał ;) Jeżeli tak nie jest to dzwoń do Biura Obsługi ( Ewentualnie z innego telefonu )

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

To co piszesz wydaje mi się troszkę dziwne,też mam kartę z Orange i nie włącza mi się sekretarka automatyczna.Może wejdź w Google i tam uzyskasz odpowiedź,ewentualnie udaj się do punktu Orange.Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...