Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mapa pluginy itp

DOMIN397

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początek przedstawię problem z mapą gdyż na moim serwerze niedawno w budynku pojawiła się znaczna ilość dirtu i połowa budynku znikła i musiałem budować od nowa ;/ a teraz zauważyłem że na mapie pojawiają się jeziorka małe i dziury w mieście.

Drugi problem to taki że jak wiecie wyszła już dawno wersja 1.0.0 i chciałbym zaktualizować serwer ale gdy aktualizuję bukkit 1.0.0 nie ma pluginów ;/. Może trzeba zaktualizować pluginy jak tak to proszę o pomoc.

A trzeci problem to taki że usunąłem 2 budynki z 2 dni temu i dzisiaj wchodzę na serwer i one się pojawiły od nowa.

Pozdrawiam.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Problem 1:

To wszystko przez to, że wyłączasz serwer i robią się "crashe chunków" i serwer generuje je jeszcze raz.

Problem 3:

Najwidoczniej robi się "cofka" serwera... Myślę, że to przez crashe serwera...

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jak wyłączasz serwer klikając x? czy komendą /stop.

@down klikając "x" crashuje się serwer

@topic polecam ci zamykać komendą stop(w konsoli normalnie wpisujesz stop.W grze musisz mieć op i wpisać komendę /stop)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Pobierz AutoSave i Autobackup, żeby Ci zapisywało i robiło kopię zapasową, kiedy będą nadal takie problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...