Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wytłumaczył by mi ktoś TO !?

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z darmowymi ciushkami z drpepper.com otóż gdy dochodzi do wpisania kodu z tej pierd***ej butelki nie wiem co wpisać, czy może to być kod z generatora ?.Ściągnąłem generator do Battlefounds nie wiem czy zadziała proszę o wytłumaczenie i jak by ktoś miał tego generata proszę o link na pw.Polecą te plusy czy coś tam ;].****Oczywiście za konkretne odpowiedzi xD

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak generator BF. Radzę format kompa, albo skan gdyż prawdopodobnie ściągnąłeś sobie jakiegoś syfa na komputer. Generator do kodów dr. pepper była to strona internetowa z podanymi kodami.

Opublikowano

pod nakretka masz jak juz kupisz i wykorzystasz kod oddaj nakretke na proteze dla Kamila tak jak ja to robie ale troszeczke trudno bedzie ci znalesc dr pepper w polsce.

a co do generatora to naprawde format kompa bo sciagles niezl paczke z wirusami robakami trojanami itp i ogolnie nigdzie pasow nie wpisuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...