Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto zna dobry prywatny serwer Warrock?

Warrock4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! :)

Zna ktoś może dobry prywatny serwer Warrock ? Jak np. Warrock Indonesia ? Gdzie gra bardzo dużo Polaków :D

Proszę o odp.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Chodzi mi właśnie o te Korea itp. Który naj. jest i gdzie najwięcej polaków gra, to się pytam ;p .

Widocznie to nie prywat ale chodzi mi o te korea itd ;p

Opublikowano

Gdzie najwięcej polaków gra, nie mam pojęcia. Ale chyba najwięcej chce grać na WR Korean, bo jest tam w IS dużo nowych broni, dodatkowo nie na wszystkie trzeba mieć premkę. Problemem jest to, iż by się zarejestrować, musimy mieć KSSN.

Nothing to do here.

Opublikowano

Warrock Korea server 2.

Ogolnie kazdy server w wr jest publiczny, ale na tym 2 w koreanie jest zawsze najwięcej osób [ porównywalne do servera "international" Poza tym na plugu możesz zobaczyć kto gra :]

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

W WarRock Indonesia gram już ponad 3 miesiące i nie spotkałem do dziś żadnego polaka ;D

// Post nie wnosi nic do tematu :) | RaVneS

Opublikowano

Na internationalu jest najwięcej, ale są spore lagi jak grasz na serwerze International. Dlatego polecam ci grać na Europ'a itp. na których jest mniej osób, bo na tych co jest pełno osób będziesz miał lagi i ping po 200-250, ja takie mam, a mam neta 6 mbit/s. A na np. Europa mam ping 40-60i zero lagów, polecam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@Up: On szuka innych serwerów niż tych od GamersFirst -.- I na International nie ma lagów. Może masz mało RAM'u lub net jest obciążony??

@Top: Łap wszystkie globale:

Obecnie dostępne jest pięć edycji gry:

• międzynarodowa ? bezpłatna wersja (częściowo)
  • koreańska ? gracz za darmo może tworzyć pokoje na wszystkich mapach. Dostępne jest więcej rodzajów broni, a wszystkie można kupić będąc na pierwszym poziomie doświadczenia. (do rejestracji wymagany KSSN i SMS)
  • japońska ? wersja zbliżona do wersji międzynarodowej lecz posiada więcej sprzętu (PX, Bronie) i jest prawie całkowicie darmowa (poza przedmiotami PX)
  • filipińska ? wersja dla regionu Filipin.
  • indonezyjska

Nothing to do here.

Opublikowano

@Up: On szuka innych serwerów niż tych od GamersFirst -.- I na International nie ma lagów. Może masz mało RAM'u lub net jest obciążony??

@Top: Łap wszystkie globale:

asd1111 chyba najbardziej mnie rozumie ;>

Sprawdzę te serwerki, może któryś podziała ;)

Na Indonesia mam błąd ( możecie się dołączyć do dyskusji : http://www.mpcforum.pl/topic/503804-pomoc-cannot-get-a-file-versionini/ )

Opublikowano

A czy aby zagrać w indonesia musze zmienić IP?

Czy na polskim mi ruszy?

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

@Up

http://www.mpcforum.pl/topic/487883-mega-tutjak-zagrac-na-war-rock-indonesian-by-d4rkevi1/

@2Down

http://www.mpcforum.pl/topic/179998-poradnik-warrock-korea/

1393461645-U349224.png

Opublikowano

A czy aby zagrać w indonesia musze zmienić IP?

Czy na polskim mi ruszy?

na indonezyjskiej wersji musisz zmienić proxy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...